De 10 populairste rondreis bestemmingen voor najaar 2017

Het is alweer augustus en voor je het weet is het najaar begonnen. Het is nu natuurlijk de perfecte tijd om een rondreis te gaan boeken voor het najaar 2017. Het enige nadeel is dat je nog geen enkele inspiratie hebt om een reis te boeken. Wij hebben daarom de 10 populairste rondreis bestemmingen voor het najaar op een rijtje gezet. Je kan zo mooi inspiratie op doen voor je eigen rondreis!

1. Boek een rondreis Indonesië

Steeds meer Nederlanders besluiten een rondreis te maken door Indonesië. De kosten om ernaar toe te reizen zijn de afgelopen jaren enorm gedaald. Hierdoor wordt het voor iedereen haalbaar om een mooie rondreis door Indonesië te maken. De meeste reizigers maken een rondreis langs de drie eilanden: Bali, Gili en Lombok. In twee weken tijd kan je al de mooiste highlights van de eilanden ontdekken.

2. Maak een romantische rondreis door Italië

Italië in het najaar kan absoluut schitterend zijn. De massa toerisme is verdwenen en het echte Italië komt weer helemaal tot z’n recht. Een rondreis Italië brengt je langs de mooiste plekjes in het land. Begin je reis in Venetië om te eindigen in Toscane. Of bezoek Venetië, Florence en Cinque Terre. Het fijne van Italië in het najaar is dat het nog schitterend weer kan zijn. Dit is natuurlijk altijd een mooi pluspunt tijdens een rondreis!

3. Bezoek swingend Jamaica tijdens een rondreis

Zet de rum alvast klaar en doe een dansje op Reggae. Jamaica is een swingend land en in twee weken tijd kan je langs de mooiste highlights van het land komen. In het najaar is het er vaak ook nog eens schitterend weer. Je kan zo heerlijk genieten van het zonnetje en extra genieten van de hoogtepunten in het land.

4. Maak een rondreis door Zuid-Afrika

Eén van de mooiste landen qua natuur is natuurlijk Zuid-Afrika. In dit prachtige land zijn omgekeerde seizoenen waardoor de zomer bijna aan lijkt te breken in het najaar. Ga op zoek naar de big 5 en overnacht midden in de Afrikaanse jungle. Samen met een gids ga je op pad om de mooiste dieren in hun eigen leefomgeving te zien. In het najaar is een rondreis door Zuid-Afrika absoluut een aanrader.

5. Rondreis door het prachtige Australië

Australië is een land die bij de meeste wel tot hun verbeelding spreekt. Als je iets langer de tijd hebt dan 2 weken dan is een rondreis Australië absoluut een aanrader. Het is een land die bij de meeste wel op het verlanglijstje staat. In het najaar breekt hier de lente aan en kan je genieten van prachtig weer en de mooiste plekjes in het land. Met een rondreis kom je langs alle highlights. Je moet alleen wel bereid zijn om kilometers af te leggen tijdens je rondreis.

6. Rondreis Chili door de Andes

Dankzij het tv-programma "Helemaal het Einde" is Chili weer volop in de spotlights komen te staan als vakantieland. De vriendelijke inwoners zijn gastvrij en het land zelf kent een ruige natuur en een rijke historie. De seizoenen zijn hier omgekeerd waardoor je in het najaar kan genieten van prima vakantieweer. De lente is dan weer aangebroken en de natuur is dan prima begaanbaar voor een mooie rondreis door het land. Als hoogtepunt wordt meestal de Andes genoemd, maar ook Patagonië is prachtig en een aanrader. 

Bekijk hier alle Chili rondreizen

7. Laat Peru je hart veroveren

Een zeer afwisselende rondreis in Zuid-Amerika is een bezoek aan Peru. In drie weken tijd kan je de highlights van het land beleven en een totaal andere wereld ontdekken. Van het vissersdorpje Paracas tot een wandeling door de woestijn. De contrasten kunnen eigenlijk niet groter zijn als in een land als Peru. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer reizigers de stap wagen en een rondreis boeken.

Bekijk hier alle Peru rondreizen

8. Ontdek het land van de reizende zon: Japan

De laatste jaren is het land Japan steeds meer in opkomst als bestemming voor een rondreis. Het is een bestemming vol cultuur en bijzondere gebruiken. Tijdens een rondreis komt u echt in een totaal andere wereld terecht. Daar komt nog eens bij dat het een schitterend land is met een prachtige natuur en tempels. De meeste reizigers boeken alleen wel een groepsrondreis met een Japanse tolk. De taalbarrière wil namelijk nog weleens een probleem zijn in Japan. Ondanks de taalbarrière durven steeds meer mensen het aan om een rondreis te gaan maken.

Bekijk alle Japan rondreizen

9. Dichterbij huis een rondreis door Marokko

Helaas geen budget om dit jaar de overkant van de oceaan te bereiken? Geen probleem want ook dichtbij huis kan je een compleet andere wereld ontdekken. Een rondreis Marokko komt langs de mooiste plekjes van het land. Tijdens een rondreis kan je de verschillende gezichten van het land gaan ontdekken. Van een wandeling door een sprookje in Marrakech tot een bezoek aan de woestijn. Onder begeleiding van een Marokkaanse gids kan je de unieke plekjes van het land gaan ontdekken. Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele rondreis langs de 4 koningssteden te maken.

10. Een rondreis door Amerika

Amerika behoort tot de landen die absoluut tot de verbeelding spreekt. De meeste reizigers dromen er dan ook van om minimaal één keer een rondreis door Amerika te maken. Gelukkig worden vliegtickets de afgelopen jaren steeds betaalbaarder. Het resultaat is dat er steeds meer rondreizen door Amerika geboekt worden.

De Verenigde Staten is een fascinerend land met grote verschillen. Om echt alles te zien moet u zelfs meerdere rondreizen gaan plannen. In het najaar kan u werkelijk alle kanten af. U kan bijvoorbeeld naar het zuiden omdat dit eindelijk is afgekoeld. Of u maakt een rondreis in het noorden om de besneeuwde bergtoppen te zien. Als liefhebber van grote steden kan de vele Nationale Parken overslaan en langs de grote steden trekken. Dit is het fijne van Amerika. Het land heeft echt voor iedereen iets te bieden. Dit maakt het ook een geliefde bestemming als rondreis.

Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 184 verschillende rondreizen beschikbaar naar Amerika, vergelijk hier alle rondreizen naar Amerika

 

Nog geen inspiratie opgedaan voor een rondreis? Op onze website kom je verschillende rondreizen tegen die je kan boeken. Op basis van jouw budget kan je zo een mooie bestemming uitzoeken om naartoe te gaan.

Bekijk rondreizen