Zoek & boek

De mooiste stranden van Bali

Bali is een prachtig land met een rijke cultuur en overweldigende natuur. Ook de stranden mogen niet gemist worden. Bali heeft vele stranden en het ene strand is nog mooier dan het andere. Welke stranden je écht niet mag missen lees je hieronder.

Sunset Legian

Bij het strand van Sunset Legian vind je een mix van actie en ontspanning. Ben je op zoek naar een van beide, dan is dit het strand waar je moet zijn. Sport en ontspanning komen hier samen. Actie in de vorm van beachvolleybal, voetbal en ontspanning in de vorm van massage en meditatie. ’s Avonds voert gezelligheid langs het strand in een van de kroegjes de boventoon.

Nusa Dua

Aan de rand van een paradijselijke lagune in het zuidoosten van Bali ligt Nusa Dua. Ook hier kun je actief bezig zijn met watersporten als surfen en waterskiën, maar ook ontspannen met een boek op het parelwitte strand is een genot. Het eten in een van de restaurantjes is van harte aan te bevelen. Vers gevangen vis wordt hier met liefde voor je bereid.

Jimbaran Bay

Jimbaran Bay wordt als een van de mooiste en witste stranden van Bali gezien. Begonnen als een klein vissersdorpje en nu uitgegroeid tot een toeristische trekpleister voor mensen die van luxe en comfort houden. ’s Avonds kan hier heerlijk gegeten worden in een van de vele restaurants. Voor het nachtleven moet je hier echter niet zijn.

Amed

Amed is een samensmelting van 7 dorpjes. Het leven speelt zich hier af op de laagste versnelling. De beschaving is hier nog in volle ontwikkeling. Zo zijn hier bijvoorbeeld nog niet zo heel lang geleden wegen geasfalteerd en telefoonlijnen aangelegd. De ontspannen manier van leven is aanstekelijk en je komt hier dan ook volledig tot rust.

Sander Wijdemans
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Autovakantie gezin

Op autovakantie? 3 handige bespaartips!

Autovakanties zijn erg geliefd bij Nederlanders. Niet voor niets. Deze vorm van vakantie biedt immers ultieme...
Sodwana Bay

De mooiste stranden van Zuid-Afrika

Bij Zuid-Afrika denk je misschien eerder aan een safari dan aan heerlijk ontspannen liggen op het strand. Zonde,...
Handige gadgets voor onderweg

Handige gadgets voor onderweg: Maak je reis avontuurlijker!

Smartphones zijn tegenwoordig onmisbaar geworden voor reizigers over de hele wereld. Met de juiste gadgets kun...
koffer inpakken tips

3 handige tips voor het inpakken als je op vakantie gaat

Op vakantie gaan is leuk, heel leuk! Maar veel mensen ervaren het als erg stressvol als...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…