Zoek & boek

Handige gadgets voor onderweg: Maak je reis avontuurlijker!

Smartphones zijn tegenwoordig onmisbaar geworden voor reizigers over de hele wereld. Met de juiste gadgets kun je je smartphone transformeren tot een handig hulpmiddel dat je reiservaringen naar een hoger niveau tilt. Of je nu een avonturier bent die van de gebaande paden afwijkt of een stedentrip maakt, deze handige gadgets zijn een must-have voor onderweg. 

Draadloze Opladers: Altijd Energie voor je Avontuur

Je hebt natuurlijk niks aan je smartphone als hij niet volledig is opgeladen, draadloze opladers zijn hier een ideale uitkomst voor. Hoe minder kabels je mee hebt, hoe minder snel ze vol zitten met knopen. Daarnaast ondersteunen de meeste smartphones draadloos laden waardoor de mensen waarmee je reist ook gebruik kunnen maken van jouw oplader. Wel zo netjes natuurlijk.

Waterdichte Hoesjes: Bescherm je Smartphone tegen de Elementen

Als je van avontuurlijke activiteiten houdt, zoals wandelen, kajakken of zelfs duiken, is een waterdicht hoesje een absolute must. Deze hoesjes beschermen je smartphone tegen water en stof, dus kun je ongestoord genieten van je avonturen. Natuurlijk geven de meeste smartphone fabrikanten tegenwoordig aan dat hun telefoons waterdicht zijn, echter wil dit in de praktijk nog weleens anders uitpakken. In dat geval kun je beter het zekere voor het onzekere nemen.

Externe Lenzen: Maak Prachtige Foto’s en Video’s

Voor reizigers die graag de beste foto’s en video’s willen maken, kunnen externe lenzen een wereld van verschil maken. Met deze lenzen kun je de mogelijkheden van je smartphonecamera uitbreiden en bijna professionele foto’s maken vanuit je broekzak. Daarnaast kun je ook verschillende effecten creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor een fisheye lens.

Powerbanks: Altijd en Overal Stroom

Een powerbank is een absolute must-have gadget voor reizigers die vaak onderweg zijn. Of je nu langere tijd in een vliegtuig zit, een langeafstandswandeling maakt of gewoon de hele dag doorbrengt met het verkennen van een nieuwe stad, een powerbank zorgt ervoor dat je smartphone altijd voldoende stroom heeft. 

Universele Reisadapters: Blijf Verbonden, Waar je ook Bent

Een draadloze oplader of een powerbank zijn natuurlijk super handig. Maar het is wel belangrijk dat je deze ook kunt gebruiken terwijl je in het buitenland zit. Zorg er daarom altijd voor dat je goed onderzoek doet naar de elektriciteitsaansluiting zodat je de juiste reisadapter kunt aanschaffen. 

Bluetooth Trackers: Nooit meer je Spullen Kwijt

Een van de meest frustrerende dingen tijdens het reizen is het kwijtraken van je waardevolle spullen, zoals je smartphone, portemonnee of zelfs je paspoort. Met Bluetooth trackers kun je dit probleem gemakkelijk tackelen. De trackers zijn gemakkelijk te bevestigen aan je sleutels of portemonnee, waarna je vervolgens je spullen met een speciale app kunt opsporen met een smartphone. Naast je standaard dingen is het ook ideaal voor bagage. Stop een tracker in de ruimbagage en je kunt je bagage de gehele reis volgen.

Telefoonhoesje met koord

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen op een festival of tijdens een citytrip, telefoonhoesjes met koord. Ideaal voor iedereen die zijn of haar telefoon wel mee wilt nemen maar te kleine broekzakken heeft of geen broekzakken en liever ook geen tas mee neemt. Een telefoonhoesje met koord biedt op dat moment uitkomst. 

Opvouwbare Reistassen: Lichtgewicht en Praktisch

Als reiziger is het hebben van een betrouwbare, ruime tas van groot belang. Opvouwbare reistassen zijn de perfecte oplossing. Ze zijn lichtgewicht, compact en gemakkelijk op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Of je nu een extra tas nodig hebt voor souvenirs of een handige dagrugzak wilt meenemen tijdens je avonturen, opvouwbare reistassen zijn dan de beste keuze.

Sander Wijdemans
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Sodwana Bay

De mooiste stranden van Zuid-Afrika

Bij Zuid-Afrika denk je misschien eerder aan een safari dan aan heerlijk ontspannen liggen op het strand. Zonde,...
koffer inpakken tips

3 handige tips voor het inpakken als je op vakantie gaat

Op vakantie gaan is leuk, heel leuk! Maar veel mensen ervaren het als erg stressvol als...
het prachtige Thailand

Reis naar het prachtige Thailand

Elk jaar kunnen we een reis plannen naar een nieuwe bestemming. Dit biedt ons de mogelijkheid...
Rondreizen in een elektrische auto Dit moet je weten

Rondreizen in een elektrische auto? Dit moet je weten

Heb jij zin om met de auto op vakantie te gaan? Lekkere braadworst met zuurkruid eten...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…