Zoek & boek

Kamperen in Europa steeds populairder

Steeds meer Nederlandse vakantiegangers kiezen er voor om in de zomer rond te trekken langs prachtige bestemmingen in Europa. Een mooie trip hoeft niet altijd naar een plek ver buiten Nederland te zijn namelijk. Neem het prachtige Frankrijk als voorbeeld. Frankrijk is een land waar al jaren vele Nederlandse toeristen naar toe gaan. Heerlijk op pad met het hele gezin, de auto volladen met alle spullen die je nodig hebt, en dan rechtstreeks naar een mooie camping of vakantiepark. Kamperen is voor veel mensen namelijk de ideale manier om in de zomer helemaal tot rust te komen, en zo de ideale vakantie te beleven.

Zuid Europa erg populair

Hoewel Duitsland, België en Frankrijk erg populair zijn onder kampeerliefhebbers, zijn er ook in het zuiden van Europa veel leuke bestemmingen om als bestemming te kiezen. Neem bijvoorbeeld Spanje, Portugal of Italië. Deze landen zijn qua afstand wat verder van Nederland en daarmee is de reis automatisch wat langer, maar het wachten zal beloond worden. In deze landen is net wat meer garantie op lekker weer in de zomer, en bovendien heb je hier ook de prachtigste plekken om te verblijven tijdens de vakantie. Zowel voor jong als oud valt hier genoeg te beleven, en kun je daar ook het echte vakantiegevoel beleven.

Camper, caravan of vouwwagen

Met de auto naar een mooie bestemming in het zuiden van Europa is natuurlijk een mooie trip, maar je moet er wel voor zorgen dat je alle spullen kunt meenemen die je bij je wil hebben. De ene toerist neemt meer mee natuurlijk dan de andere, maar denk er vooraf goed overna. Een aantal veel gekozen opties van reizen zijn reizen met de camper, of aanhaken van een caravan of vouwwagen. Met name het reizen met de vouwwagen wordt steeds populairder. Vouwwagens geven namelijk enorm veel comfort en zijn erg praktisch. Een leuke en fijne verblijfplaats die je makkelijk overal mee naar toeneemt. Wil jij de komende zomer ook met de vouwwagen op pad maar moet je er nog één aanschaffen? Je kunt voor een mooie prijs een vouwwagen kopen bij een specialist op het gebied van vouwwagens zoals Aart Kok vouwwagens. Hier vind je vouwwagens in alle soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Hier vind je zeker de vouwwagen die goed bij jou en je gezin past.

Danny Bijl
dawda
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

De beroemdste themaparken in Engeland

De beroemdste themaparken in Engeland

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je onderdompelen in een wereld vol fantasie...
Autovakantie gezin

Op autovakantie? 3 handige bespaartips!

Autovakanties zijn erg geliefd bij Nederlanders. Niet voor niets. Deze vorm van vakantie biedt immers ultieme...
4 tips voor als je op reis gaat met je vrienden

4 tips voor als je op reis gaat met je vrienden

Niets is zo leuk als er even tussen uit gaan met je vrienden, maar hoe zorg...
Sodwana Bay

De mooiste stranden van Zuid-Afrika

Bij Zuid-Afrika denk je misschien eerder aan een safari dan aan heerlijk ontspannen liggen op het strand. Zonde,...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…