Vlucht volgen? Ontdek deze nieuwe gratis flight tracker!

Je kent het vast wel. Je broertje, zus of vriend gaat op vakantie, maar je vind het allemaal best spannend. Je weet immers niet wat er met het vliegtuig gebeurd tijdens de vlucht en vooral de eerste keren is het allemaal nog best wel even wennen. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, want er is nu een site waar je elke vlucht kan volgen en dat ook nog eens geheel gratis. Daarnaast kan je ook treinen volgen en schepen volgen. Wil jij ook een vlucht volgen? Kijk dan snel op vluchtenvolgen.nl!

Vlucht volgen

Op vluchten volgen kan je gemakkelijk elke vlucht volgen. Wanneer je naar deze site gaat zie je een kaart staan met een handige vliegtuig radar. Als er toevallig een vliegtuig over je huis vliegt kan je precies zien wat de bestemming en startlocatie is van dit vliegtuig. Best leuk toch? Je zal verbaast zijn over de hoeveelheid vluchten. Als je wat verder uitzoomt zie je een wirwar van talloze vliegtuigen. Als je wat verder inzoomt zie je de vliegtuigen op een kleiner gebied. Op die manier is het makkelijker om vluchten te volgen.

App vliegtuig Radar

Wanneer je het fijner vind om vliegtuigen te volgen op jouw telefoon of tablet is dit ook mogelijk. Je Hoeft daar niks voor te downloaden. Deze flightradar op https://vluchtvolgen.nl/flightradar/ is geheel gratis en op elke smartphone, pc of tablet te gebruiken! Wanneer je vluchten wilt volgen van KLM of Transavia is dit in een handomdraai te zien.

Schepen volgen

Naast vliegtuigen volgen kan je ook nog een schepen volgen op deze site. Je zal versteld staan van de hoeveelheid schepen die je te zien krijgt. Vooral in het amsterdam rijnkanaal zul je een hoge concentratie schepen vinden. Maar logischerwijs ligt het aantal schepen in één van de grootste havens ter wereld, Rotterdam, veel hoger.

Bekijk rondreizen

POPULAIRE RONDREIZEN