Zoek & boek

Welke smartphone neem je mee tijdens jouw rondreis?

Als je plannen hebt om een mooie rondreis te maken, wil je uiteraard de beschikking hebben over een goede smartphone. De kans is zeker aanwezig dat je, net als veel andere mensen, ervoor kiest om een andere smartphone mee te nemen dan je dagelijks gebruikt. Vakantie is vakantie en dan wil je niet zakelijk gestoord worden. Dit roept de vraag op welke smartphone je dan meeneemt tijdens jouw rondreis. We doen je hieronder een interessante suggestie.

Samsung Galaxy S20 FE, de betaalbare smartphone om mee te nemen op reis

Laten we je niet langer in spanning houden. De Samsung Galaxy S20 FE is onze suggestie. De reden hiervan is eenvoudig: de Samsung Galaxy S20 FE biedt het beste wat Samsung te bieden heeft op gebied van betaalbare telefoons. Dit is de “Fan Edition” voor de doelgroep die de normale S20 telefoons te prijzig vinden maar geen concessies willen doen op de features die deze telefoon zo interessant maken. Je kunt deze smartphone voorzien van een Sim Only abonnement. Je maakt dan gebruik van een abonnement dat maandelijks aanpasbaar is en kunt aanpassen op de duur van je rondreis. Je ontvangt hierbij dus alleen een simkaart die je Samsung Galaxy S20 FE direct klaar maakt voor gebruik.

Wat maakt de Samsung Galaxy S20 FE betaalbaar?

Het bovenstaande roept wellicht de vraag op wat de Samsung Galaxy S20 FE betaalbaar maakt. Als je dit model naast de andere S20 modellen legt, ontdek je meteen het antwoord. De S20 FE heeft geen behuizing van glas maar van plastic. Dit is zeker geen storende keuze. Plastic is bijvoorbeeld minder gevoelig voor vingerafdrukken en krasjes. De Samsung Galaxy S20 FE heeft dan nog altijd een mooie uitstraling. De schermranden van deze voordeligere uitvoering zijn iets dikker waardoor het toestel er iets minder futuristisch uitziet maar ook dit is voor veel mensen geen reden om niet voor dit toestel te kiezen.

Features van de Samsung Galaxy S20 FE

We hebben het al aangegeven: er zijn een aantal features die de Samsung Galaxy S20 FE niet alleen zeer interessant maakt maar ook zeer geschikt om mee te nemen op een rondreis. Allereerst heeft deze smartphone een 6,5 inch-amoled-scherm met een hogere ververssnelheid van 120Hz. Het toestel is dus lekker snel in gebruik. Het scherm heeft een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Je hebt de beschikking over een lekker scherp beeld uiteraard met het bekende oled paneel van Samsung.

Het is uiteraard ook goed om een blik te werpen op de camera’s van de Samsung Galaxy S20 FE. Aan de bovenzijde van het scherm zit een 32 megapixel-selfiecamera. De smartphone heeft drie camera’s achterop, elk van 12 megapixel: een primaire camera, groothoeklens en telelens. Uiteraard is dit niet zo geavanceerd als de grotere broers van deze smartphone maar de camera’s zullen je niet teleurstellen.

Tot slot is het goed te weten dat de Samsung Galaxy S20 FE beschikt over 6GB aan werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De opslagruimte kun je desgewenst uitbreiden met een microSD kaart. Een ander praktisch punt is dat het toestel is voorzien van een accu die de hele dag zal meegaan, ook bij een intensief gebruik van het toestel.

Jouw keuzemogelijkheden in de Samsung Galaxy S20 FE

Het is goed om voor de volledigheid te vermelden dat er twee Samsung Galaxy S20 FE uitvoeringen zijn. Je kunt de keuze maken voor de voordeligere 4G versie en de 5G optie. Voor de laatstgenoemde optie betaal je wel wat meer maar het is goed om je te realiseren dat dit een meer toekomstgericht keuze is. Als je van plan bent om vaker een rondreis te maken en je wilt hier niet steeds een andere smartphone voor aanschaffen, is deze keuze snel gemaakt.

Danny Bijl
dawda
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

De beroemdste themaparken in Engeland

De beroemdste themaparken in Engeland

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je onderdompelen in een wereld vol fantasie...
Autovakantie gezin

Op autovakantie? 3 handige bespaartips!

Autovakanties zijn erg geliefd bij Nederlanders. Niet voor niets. Deze vorm van vakantie biedt immers ultieme...
4 tips voor als je op reis gaat met je vrienden

4 tips voor als je op reis gaat met je vrienden

Niets is zo leuk als er even tussen uit gaan met je vrienden, maar hoe zorg...
Sodwana Bay

De mooiste stranden van Zuid-Afrika

Bij Zuid-Afrika denk je misschien eerder aan een safari dan aan heerlijk ontspannen liggen op het strand. Zonde,...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…