Over ons

Rondreizen.net is gemaakt voor reizigers met een voorliefde voor rondreizen. Om het vinden van jouw ideale rondreis zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je op Rondreizen.net gemakkelijk reizen vergelijken van de beste Nederlandse Reisorganisaties. Daarnaast bieden wij alle informatie die je nodig hebt over de meest uiteenlopende bestemmingen en biedt ons reisblog een bron aan inspiratie. Wij updaten onze site dagelijks om te zorgen dat we een zo compleet mogelijk aanbod aan reizen kunnen aanbieden en onze bezoekers continu kunnen voorzien van de meest actuele reisinformatie.

Van reizigers voor reizigers

Het opzetten van Rondreizen.net is begonnen vanuit onze eigen voorliefde voor reizen. De wereld ontdekken is iets dat wij graag doen en iedereen aanraden. Het zoeken en vinden van een reis die goed bij jou past kan echter flink lastig zijn. Met onze website proberen we het iedereen gemakkelijker te maken om zijn of haar droomreis te vinden.

De kracht van Rondreizen.net

Rondreizen.net is een zelfstandige onderneming. Op onze website kan je alle reizen vergelijken van Nederlandse reisorganisaties naar de meest uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld. Wij werken uitsluitend met reisorganisaties die aangesloten zijn bij de ANVR. Dit waarborgt een zo groot mogelijke garantie en zekerheid voor onze bezoekers. Door het bundelen van alle relevante informatie en het reisaanbod van verschillende reisorganisaties op 1 site, proberen wij het zoeken naar reizen te vergemakkelijken. Via het zoekmenu kan je eenvoudig zoeken tussen duizenden reizen. Afhankelijk van jouw voorkeuren zijn zoekopdrachten te verfijnen. Zo kom je snel en gemakkelijk tot de reis die echt bij jou past. Naast ons grote aanbod aan reizen en bestemmingsinformatie plaatsen wij dagelijks interessante artikelen op ons Rondreizen.net reisblog. Ook bieden we de mogelijkheid om reisorganisaties te beoordelen. Zo kan iedereen zien welk gemiddelde cijfer andere reizigers een bepaalde reisorganisatie geven, handig toch?