Reisorganisaties

22 REISORGANISATIES GEVONDEN

logo AsiaDirect

AsiaDirect rondreizen

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Zuidoost-Azië. De organisatie is specialist in individuele rondreizen naar dit gebied. Vandaar dat zij de slogan hebben 'omdat wij er al zijn'. Hierdoor zijn zij dicht bij de bron en kunnen zij je op de bestemming optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn het met ruim 15 jaar ervaring echt experts en weet je zeker dat je van het beste reisadvies wordt voorzien. Zij kennen alle leuke plekjes en helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke droomreis. Ook kunnen de beste deals gesloten worden, omdat het een lokale organisatie is. Daarnaast is er geen taalbarrière, omdat de medewerkers Nederlands spreken. AsiaDirect ondersteunt ten slotte duurzaam toerisme en onderschrijft het belang van ECPAT en CITES.

De bestemmingen die AsiaDirect aanbiedt zijn de landen Cambodja, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Thailand. Je kunt dus bijna op elke bestemming in Zuidoost-Azië terecht. Op deze bestemmingen bieden zij rondreizen aan. Je kunt onder andere kiezen uit bouwstenen en korte reizen, huwelijksreizen, losse hotels, kindervakanties en strandverlengingen. Op sommige bestemmingen kun je ook een sportieve reis, zoals een fietsreis of golfreis maken. Alle reizen zijn op maat te maken en je betaalt geen boekings- en reserveringskosten. Daarnaast hanteert AsiaDirect een laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde reis ergens goedkoper? Dan betaalt AsiaDirect je het verschil terug.

Op de website kun je meer lezen over de medewerkers en wat zij doen. Om in contact te komen met AsiaDirect kun je mailen, bellen, een snelle aanvraag doen via de website of hen volgen op Facebook. Ondanks het grote tijdverschil tussen Nederland en Azië is er altijd een geschikt moment om je reiswensen persoonlijk met je te bespreken. De organisatie is dan ook 7 dagen per week te bereiken.

website meer info
0 beoordelingen
logo AsiaDirect

TUI rondreizen

TUI biedt reizen aan naar meer dan 60 verschillende landen en is daarmee de grootste reisorganisatie van Nederland en zelfs van Europa. TUI beschikt eveneens over een eigen vliegmaatschappij genaamd TUI-Fly en is hierdoor in staat reizen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

De rondreizen van TUI worden stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door zeer ervaren reisspecialisten. Doordat deze specialisten jarenlange ervaring hebben met de verschillende bestemmingen en al geruime tijd samenwerken met plaatselijke professionals, kan voor elke reis een uitstekende kwaliteit worden gegarandeerd.

De groepsreizen van TUI hebben vaak een gegarandeerd vertrek, zo ben je er dus altijd zeker van dat de rondreis die jij kiest ook daadwerkelijk doorgaat.  Het boeken van je rondreis doe je eenvoudig op de website van TUI. Hier vind je naast een breed aanbod aan rondreizen ook verschillende aantrekkelijke aanbiedingen.

website meer info
2 beoordelingen
logo AsiaDirect

333 Travel rondreizen

Reisbureau 333Travel specialiseert zich in reizen naar Azië, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. 333Travel heeft al ruim 13 jaar lange ervaring in het organiseren van de mooiste en meest speciale rondreizen. 333 Travel is een zeer deskundige reisorganisatie met zeer ervaren medewerkers en reisbegeleiders. Dit alles draagt bij aan de best mogelijke reiservaring die je als reiziger kan hebben.

333Travel blinkt niet voor niets uit in het organiseren van individuele rondreizen en rondreizen op maat. Deze kwalitatief hoge reizen weten ze tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Daarnaast zijn alle uitstapjes en excursies die bij de reis worden aangeboden inclusief!

333Travel is aangesloten bij ANVR, het SGR en Calamiteitenfonds daarnaast is 333TRAVEL door Graydon getoetst op het feit dat het een financieel gezonde onderneming is.

website meer info
6 beoordelingen
logo AsiaDirect

De jong intra rondreizen

De Jong Intra behoort tot één van Nederlands grootste reisorganisaties en biedt reizen aan naar ondermeer: Amerika, Australië , Zuid-Afrika, Thailand, Nieuw-Zeeland, China en Canada. Met als motto ‘Haal meer uit je vakantie!’, biedt De Jong Intra zeer goed verzorgde rondreizen aan die je langs unieke plekken en bijzondere culturen leiden.

De Jong Intra kenmerkt zich aan de volgende kerwaarden:

Ervaring
De Jong Intra heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het vak en is daarmee een zeer betrouwbare reisorganisatie.

Waardering
Klanten waarderen de Jong Intra gemiddeld met een 8.5.

Bereikbaarheid
De reisadviseurs van De Jong zijn elke dag 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vragen.

website meer info
2 beoordelingen
logo AsiaDirect

Djoser rondreizen

Djoser reizen is marktleider in Nederland op het gebied van actieve groepsrondreizen over de hele wereld. De rondreizen van Djoser reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Onder een deskundige en enthousiaste reisbegeleiding gaan je op reis en heb je de vrijheid om er zelf op uit te trekken. 

Djoser reizen combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. 

Djoser reizen is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

website meer info
2 beoordelingen
logo AsiaDirect

Riksja Travel rondreizen

Samen met Riksja Travel is het mogelijk je eigen rondreis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s naar bijzondere bezinswaardigheden van een bestemming. Op deze wijze kun jij je eigen rondreis samen stellen. Naast deze bouwstenen biedt Riksja Travel ook een groot aantal individuele rondreizen aan. Dit zijn combinaties van bouwstenen die Riksja Travel goed bij elkaar vinden aansluiten.

Riksja Travel biedt verspreid over ruim 40 bestemmingen reizen aan. Elke bestemming heeft een aparte website en per bestemming zijn er deskundige reisadviseurs die je rondreis helpen organiseren. Bij Riksja Travel hebben ze respect voor natuur en cultuur, makken ze gebruik van karakteristieke accommodaties passend bij het land. Via Riksja Travel boek je een prachtige individuele rondreis naar een bijzondere bestemming! 

RiksjaKids (verre reizen met kinderen)
Special voor ouders die graag met hun kinderen een verre rondreis maken is er RiksjaKids. Met RiksjaKids slaap je in bijzondere accommodaties samen met je kinderen, is de rondreis gevuld met excursies die leuk zijn voor de hele familie. Natuurlijk is er ook tijd om uit te rusten, blijft je vaak enkele dagen op dezelfde plek. > Kijk hier voor RiksjaKids.

Riksja Travel is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

website meer info
1 beoordelingen
logo AsiaDirect

Koningaap rondreizen

Koningaap verzorgt avontuurlijke rondreizen wereldwijd voor echte levensgenieters. Reizen naar prachtige bestemmingen met op en top zorg voor accommodaties, vervoer en bijzondere activiteiten. Voor gezinnen heeft Koningaap speciale Koningaap Kidz-groepsreizen. Reis je liever op eigen houtje? Ook het aanbod individuele rondreizen is zeer gevarieerd.

Koningaap beidt rondreizen aan naar ruim tachtig landen in Afrika, Azië, Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa. Alle rondreizen van koningaap zijn stuk voor stuk samengesteld door een deskundig team van landenspecialisten. 

Koningaap is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

website meer info
2 beoordelingen
logo AsiaDirect

Tenzing Travel rondreizen

Tenzing Travel, specialisten in verre reizen. Tenzing Travel heeft een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Tenzing Travel doet er alles aan om u ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Bij het creëren van die unieke reis willen zij in alles de verwachtingen overtreffen. Dit doet Tenzing Travel al meer dan vijfendertig jaar.

website meer info
2 beoordelingen
logo AsiaDirect

Shoestring rondreizen

Shoestring biedt avontuurlijke rondreizen naar verre bestemmingen over de hele wereld. Deze reisaanbieder heeft een groot aanbod met groepsreizen en singlesreizen. In alle rondreizen van Shoestring is er veel ruimte voor eigen initiatieven. Uiteraard zorgt Shoestring er wel voor dat de rondreis goed verloopt.

Het aanbod rondreizen bij Shoestring verschilt van een safari door Zuid-Afrika tot een fantastische rondreis door Costa Rica. De reizen van Shoestring zijn absoluut een aanrader voor de avontuurlijke reiziger.

Shoestring is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

website meer info
0 beoordelingen
logo AsiaDirect

Sawadee rondreizen

Sawadee is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen naar alle soorten continenten. Naast groepsreizen vind je bij Sawadee ook single-reizen en wandelreizen. De reisorganisatie bestaat sinds 1983. Het reismerk Baobab behoort ook tot de reisorganisatie en is een echte Azië specialist.

Individuele vrijheid staat centraal bij de groeprondreizen van Sawadee. Bij alle rondreizen is er voldoende tijd om zelf plannen te ondernemen. De reizen van Sawadee zijn comfortabel en staan bekend om een goede afwisseling van cultuur, natuur en ontspanning.

Sawadee reizen is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

website meer info
1 beoordelingen
logo AsiaDirect

Van Verre rondreizen

Van Verre is een echte specialist op het gebied van rondreizen naar Azië. Tussen het reisaanbod zul je dan ook alle topbestemmingen in Azië vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: China, Maleisië , Tibet, Thailand, Laos, Cambodja, Indonesië, Myanmar en Vietnam

Van Verre organiseert de mooiste individuele reizen op maat maar ook compleet verzorgde reizen. Voor een overzicht van de mooiste rondreizen en bouwstenen kan je terecht op de website van Van Verre.

De reizen van Van Verre zijn van zeer hoge kwailiteit. Veelal worden zeer aangename comfortabele hotels gebruikt en wordt u begeleid door deskundige reisspecialisten.

website meer info
0 beoordelingen
logo AsiaDirect

SNP Natuurreizen rondreizen

SNP rondreizen staat gelijk aan actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen over de gehele wereld. SNP bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels meer dan 70 medewerkers in dienst die zich dagelijks inzetten om zo'n goed en divers mogelijk reisaanbod te garanderen.

SNP organiseert verschillende soorten rondreizen, zoals: Individuele reizen, wandelrondreizen, groepsrondreizen en fietsrondreizen. Bij dit alles staat 'Beleven en ontdekken'centraal in het doel van SNP. Dit wil zeggen dat je altijd in kleinschalige groepen reist en er genoeg tijd wordt uitgetrokken om te kunnen genieten van al het moois dat de reisbestemming te bieden heeft.

website meer info
0 beoordelingen
logo AsiaDirect

STIP Reizen rondreizen

Stip reizen is een relatief nieuw en snel groeiende organisatie. Stip kentmerkt zich door het bieden van een divers aanbod aan rondreizen naar de beste bestemmingen voor zeer scherpe prijzen.

Voor bepaalde bestemmingen hanteert Stip Reizen een laagste prijs garantie. Dit betekent dat wanneer je een reis ergens anders goedkoper aantreft het verschil plus 15 euro aan u retour word gedaan. 

website meer info
1 beoordelingen
logo AsiaDirect

BBI-Travel rondreizen

BBI Travel is voortgekomen uit BBI Reizen en is een van de oudste reisorganisaties van Nederland. BBI Travel specialiseert zich in de verkoop en ontwikkeling van eiden reizen naar landen als Canada, Ierland, IJsland en Scandinavië.

Wat niet vergeten mag worden is dat BBI Travel de rederij Hurtigruten (ookwel de Kustexpres) vertegenwoordigd. Zij organiseren booreizen langs de kustlijn van Noorwegen. Hurtigruten staat bekend als de 'mooiste zeereis ter wereld' en dat is niet voor niets.  

website meer info
2 beoordelingen

Voor het maken van een georganiseerde rondreis is de keuze aan Nederlandse reisorganisaties groot. Deze organisaties hebben vaak iedereen hun eigen specialisaties. Denk hierbij aan reisorganisaties die zich vooral richten op individuele rondreizen door Azie of juist op groepsrondreizen per bus, door Europa. De uiteindelijke keuze zal afhankelijk zijn van jouw voorkeuren en wellicht andermans ervaringen met dezelfde reisorganisatie.

Bij Rondreizen.net proberen we deze keuze wat gemakkelijker te maken. Via ons zoek menu kan je op basis van continent, land en reissoort eenvoudig zoeken naar reisorganisaties. Op basis van uw selectiecriteria wordt een lijst aan organisaties samengesteld en ziet u gelijk het cijfer waarmee medereizigers deze beoordelen.