Reisorganisatie Baobab

Baobab Reizen bestaat al zo'n 40 jaar en organiseert zeer diverse reizen naar veel verre bestemmingen. Baobab heeft het hoog in het vaandel staan dat hun reizen eerlijk zijn (fair). Dat wil zeggen dat je een eerlijke prijs betaalt voor je reis en de lokale bevolking eerlijke inkomsten ontvangt.

Bij de reizen van Baobab staat individuele vrijheid vooraan. Je reist daarom dan ook altijd in kleine groepen. De exacte grootte is afhankelijk van het vervoer en de accomodatiemogelijkheden. Familiereizen bestaan echter vaak uit groepen van rond de 26 personen. Hiermee is de kans dat er zich leeftijdsgenoten van jouw kinderen in de groep bevinden een stuk groter. 

Baobab organiseert zeer diverse en bijzondere rondreizen en doet dit in verschillende reissoorten. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Groepsreizen, singlereizen en familiereizen.

BESTEMMINGEN VAN Baobab

POPULAIRE RONDREIZEN

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Baobab

Colombia - Brenda

Reisdatum: juni 2015

Super leuke reis gehad. Colombia is werkelijk een prachtig land. Het weer was erg aangenaam, lekker warm en niet veel regen gehad gelukkig.

Met partner 21-30 jaar 13/10/2015 11:22
Baobab

Rondreis door Colombia - Fam. van Dam

Reisdatum: onbekend

Hele gave rondreis gemaakt, prachtig land om doorheen te reizen. De reisleiding was top. De accommodaties hadden wat beter gemogen maar waren wel voldoende.

Met gezin 31-40 jaar 12/06/2015 13:45