Reisorganisatie Better Places

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisexpert in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat. Ook families met kinderen zitten bij Better Places goed, de reisspecialisten hebben veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen.

De reisspecialisten zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen of echte locals. Het zijn echte reisfanaten en zij kennen hun land door en door. Ze doen suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg.

 

Alle communicatie over je reis gaat direct met de lokale reisexpert. Meestal per mail maar soms ook per telefoon of skype, net zoals je wilt of wat nodig is. Samen ga je aan de slag en ontwerpen jullie je reis, helemaal zoals jij wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en hij of zij komt met een volledig uitgewerkt reisvoorstel dat precies bij je past.

Bij reizen gaat het om meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Juist ervaringen en ontmoetingen zullen je bijblijven en je reis bijzonder maken.

BESTEMMINGEN VAN Better Places

POPULAIRE RONDREIZEN

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Better Places

Rondreis Cuba - G.Zwaan

Reisdatum: september 2015

Met Better Places heb ik een leuke reis gemaakt naar Cuba. Alles was goed geregeld en ik had daarom ook een zorgeloze vakantie. Mijn volgende reis ga ik zeker weer bij Better Places boeken!

Met partner 31-40 jaar 21/12/2015 00:33