Rondreis Zoeken

Buro Scanbrit is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende reisorganisaties voor reizen naar Noordwest-Europa. Buro Scanbrit is in 2012 ontstaan door een fusie van de touroperators Buro Scandinavia en Buro Britain. Onder de naam Buro Scanbrit worden reizen naar en door Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Groenland, IJsland, Engeland, Spitsbergen, Wales, Schotland, Ierland en de Kanaaleilanden georganiseerd.

Buro Scanbrit stelt zeer hoge eisen aan hun reizen en zijn mede hierdoor reeds 16 keer uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor reizen naar Noord-Europa. Om er voor te zorgen dat ze deze titel ook in de toekomst behouden, houden ze vast aan de volgende kernwaarden:

1. Kwaliteit.

2. Beleving.

3. Kennis en specialisme.

4. Prijs.

5. Gemak.

6. Zekerheid.

7. Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De reisspecialisten van Buro Scanbrit kennen de beste plekken voor je vakantie in Scandinavië. Hun rondreizen zijn erg populair, maar zij bieden ook hotels, B&B's, vakantiehuizen, kampeerhutten, excursies en maatwerk aan.

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Buro Scanbrit

Noorwegen reis - A vd S

Reisdatum: oktober 2015

Wat een prachtig land en wat een leuke reis. Noorwegen is een aanrdader voor iedereen en Buro Scanbrit is een zeer ervaren en goede reisorganisatie. Hebben zeker aan onse wensen voldaan!

Met partner 31-40 jaar 22/11/2015 16:36
Buro Scanbrit

Hurtigruten - Jan Bosman

Reisdatum: januari 2015

Een van de mooiste reizen van mijn leven was deze Hurtigruten tocht. Een aanrader voor iedereen die de prachtige natuur van Scandinavië van dichtbij wilt ervaren.

Alleenreizend 31-40 jaar 17/10/2015 16:04
Buro Scanbrit

Wonderbaarlijk IJsland - Sassie

Reisdatum: onbekend

Prachtige reis door onvoorstelbaar mooi IJsland gemaakt. Echt een aanrader! Reisleiding was vriendelijk en zeer goed. Onderweg nog een tussenstop gemaakt op de Færøer Eilanden, echt een unieke ervaring!

Met partner 31-40 jaar 30/07/2015 21:19