Reisorganisatie Djoser

Djoser reizen is marktleider in Nederland op het gebied van actieve groepsrondreizen over de hele wereld. De rondreizen van Djoser reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Onder een deskundige en enthousiaste reisbegeleiding gaan je op reis en heb je de vrijheid om er zelf op uit te trekken. 

Djoser reizen combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. 

Djoser reizen is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

POPULAIRE RONDREIZEN

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Djoser

Cambodja - Killing Fields - Eduard Dekker

Reisdatum: mei 2015

Super mooie en vooral indrukwekkende rondreis gemaakt door Cambodja. Wat daar gebeurd is ten tijde van Pol Pot is onbegrijpelijk. The Killing Fields is een must see voor iedereen die een reis door Cambodja maakt

Met partner 21-30 jaar 17/10/2015 16:31
Djoser

Reis naar Antarctica - Jan

Reisdatum: oktober 2013

Zeer goed verzorgde excursiereis naar Antarctica gemaakt. De hele reis is zeer aangenaam verlopen en de reisbegeleider was erg met ons begaan en had veel kennis in huis. De reis was relatief duur maar je houdt er wel een ervaring aan over die je je leven lang niet meer vergeten zal!

Met partner 51-60 jaar 08/05/2015 10:48