Rondreis Zoeken

Effeweg.nl is inmiddels zo’n 15 jaar actief op de vakantiemarkt en uitgegroeid tot een volwaardig touroperator. Begonnen met het aanbieden van voornamelijk busreizen, is het aanbod tegenwoordig uitgebreid met verre vliegreizen, wandelreizen, kampeerreizen , autovakanties en fietsreizen. Een groot voordeel van Effeweg.nl is dat men een over een eigen vloot aan touringcars en chauffeurs beschikt. Hierdoor kunnen de reizen van Effeweg.nl tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Duurzaam Toerisme
Duurzaam toerisme betekent dat bij het maken van reizen rekening wordt gehouden met de natuur, cultuur en mensen. Het heeft als doel dat aantrekkelijke bestemmingen ook echt aantrekkelijk blijven en volgende generaties hier ook nog van kan genieten. Effeweg.nl voldoet aan de ANVR-DTO verplichting. Dit betekent dat het aantoonbaar voldoet aan Duurzaam Toeristisch Ondernemen.

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Effeweg.nl

Excursiereis Engeland - Jan Arends

Reisdatum: juli 2015

Hele leuke en leerzame reis gemaakt. De reisleiding deed leuk mee en wist ons veel te vertellen, aanrader!

Met partner 21-30 jaar 26/11/2015 10:37
Effeweg.nl

Beierse woud - Bruinsma

Reisdatum: juni 2015

Leuke busreis gehad voor zeer scherpe prijs. De groep was leuk en de reisleiding had veel te vertellen en was begaan met de groep. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Met partner 41-50 jaar 13/10/2015 10:55