Reisorganisatie FOX, Verre Reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB heeft een enorm groot aanbod in Rondreizen. Het is één van de grootste rondreis specialisten van Nederland. Bij FOX boek je veel verschillend reizen; Van comfortable groepsrondreizen tot singlereizen en familie rondreizen. Je kan bij FOX zowel compleet georganiseerde rondreizen als ook privé rondreizen boeken. Kortom voor elk wat wils dus. FOX is een betrouwbare partij want heeft al meer dan 20 jaar ervaring en valt dus ook onder de ANWB.

Alle rondreizen van FOX vind je nu op Rondreizen.net, je vergelijkt hier snel de reizen met andere aanbieders. Heb je zelf een leuke ervaring met FOX verre reizen? Deel het dan even hieronder zodat je andere opweg helpt.

Fox biedt rondreizen aan naar verre bestemmingen zoals China, India, Thailand en andere mooie verre bestemmingen.

FOX reizen is onderdeel van de ANWB, lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

BESTEMMINGEN VAN FOX, Verre Reizen van ANWB

POPULAIRE RONDREIZEN

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

FOX, Verre Reizen van ANWB

Met vrienden naar China - Dennis

Reisdatum: januari 2015

Hele leuke reis gehad met mijn vaste vriendengroep. Twee weken lang hebben we de mooiste plekken van China bezocht. Met genoeg tijd om er zelf op uit te trekken.

Met vriend(en)/vrindin(nen) 21-30 jaar 21/09/2015 16:01
FOX, Verre Reizen van ANWB

Thailand Rondreis - Jenna

Reisdatum: onbekend

Organisatie met ruim aanbod. De reis die goed bij ons paste was dan ook snel gevonden. Hebben ons zeer goed vermaakt en de begeleiding was top.

Met partner 21-30 jaar 24/08/2015 17:20