Reisorganisatie Koningaap

Koningaap verzorgt avontuurlijke rondreizen wereldwijd voor echte levensgenieters. Reizen naar prachtige bestemmingen met op en top zorg voor accommodaties, vervoer en bijzondere activiteiten. Voor gezinnen heeft Koningaap speciale Koningaap Kidz-groepsreizen. Reis je liever op eigen houtje? Ook het aanbod individuele rondreizen is zeer gevarieerd.

Koningaap beidt rondreizen aan naar ruim tachtig landen in Afrika, Azië, Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa. Alle rondreizen van koningaap zijn stuk voor stuk samengesteld door een deskundig team van landenspecialisten. 

Koningaap is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

POPULAIRE RONDREIZEN

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

Koningaap

Japan in een notendop - Samantha Bakker

Reisdatum: juli 2015

Japan is echt een droombestemming. Een van de mooiste landen die ik ooit heb gezien. Zeer vriendelijke bevolking die nog vol is van tradities. Het eten is overheerlijk. Als je van sushi houdt dan weet je in Japan niet wat je meemaakt!

Met partner 41-50 jaar 04/10/2015 18:12
Koningaap

Land van de donderende draak - Jan Boogaart

Reisdatum: augustus 2015

Deze reis is voor mij een hele leuke ervaring geweest. De groep waarmee we op reis waren was erg gezellig en ook de reisleiding deed leuk mee en wist ons veel te vertellen. Erg mooie bezienswaardigheden gezien en ook de accommodaties waren top.

Met vriend(en)/vrindin(nen) 21-30 jaar 04/10/2015 18:09