Reisorganisatie TUI

TUI biedt reizen aan naar meer dan 60 verschillende landen en is daarmee de grootste reisorganisatie van Nederland en zelfs van Europa. TUI beschikt eveneens over een eigen vliegmaatschappij genaamd TUI-Fly en is hierdoor in staat reizen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

De rondreizen van TUI worden stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door zeer ervaren reisspecialisten. Doordat deze specialisten jarenlange ervaring hebben met de verschillende bestemmingen en al geruime tijd samenwerken met plaatselijke professionals, kan voor elke reis een uitstekende kwaliteit worden gegarandeerd.

De groepsreizen van TUI hebben vaak een gegarandeerd vertrek, zo ben je er dus altijd zeker van dat de rondreis die jij kiest ook daadwerkelijk doorgaat.  Het boeken van je rondreis doe je eenvoudig op de website van TUI. Hier vind je naast een breed aanbod aan rondreizen ook verschillende aantrekkelijke aanbiedingen.

BESTEMMINGEN VAN TUI

GEMIDDELD CIJFER

REIZIGER RECENSIES

TUI

Rondreis door Frankrijk met Arke - Frank Castermans

Reisdatum: april 2015

Prima service en prima reis gehad. Wij hadden een aantal verzoeken die direct door de reisleiding werden geregeld. Reis was goed georganiseerd en ook de accommodaties waren goed.

Met vriend(en)/vrindin(nen) 21-30 jaar 12/10/2015 17:22
TUI

Heerlijke reis op Madeira - Fam. Smid

Reisdatum: april 2014

Hele leuke reis gehad over het prachtige eiland Madeira. Er valt veel te zien en je kan er heel lekker eten. De restaurants die hoog genoteerd staan in tripadvisor waren vooral erg goed en niet duur!

Met gezin 31-40 jaar 07/05/2015 22:04