Reisorganisatie Riksja Travel

Samen met Riksja Travel is het mogelijk je eigen rondreis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s naar bijzondere bezinswaardigheden van een bestemming. Op deze wijze kun jij je eigen rondreis samen stellen. Naast deze bouwstenen biedt Riksja Travel ook een groot aantal individuele rondreizen aan. Dit zijn combinaties van bouwstenen die Riksja Travel goed bij elkaar vinden aansluiten.

Riksja Travel biedt verspreid over ruim 40 bestemmingen reizen aan. Elke bestemming heeft een aparte website en per bestemming zijn er deskundige reisadviseurs die je rondreis helpen organiseren. Bij Riksja Travel hebben ze respect voor natuur en cultuur, makken ze gebruik van karakteristieke accommodaties passend bij het land. Via Riksja Travel boek je een prachtige individuele rondreis naar een bijzondere bestemming! 

RiksjaKids (verre reizen met kinderen)
Special voor ouders die graag met hun kinderen een verre rondreis maken is er RiksjaKids. Met RiksjaKids slaap je in bijzondere accommodaties samen met je kinderen, is de rondreis gevuld met excursies die leuk zijn voor de hele familie. Natuurlijk is er ook tijd om uit te rusten, blijft je vaak enkele dagen op dezelfde plek. > Kijk hier voor RiksjaKids.

Riksja Travel is lid van de ANVR, stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

BESTEMMINGEN VAN Riksja Travel

POPULAIRE RONDREIZEN