Zoek & boek

Autorondreis Toscane

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op autorondreis door Toscane

Wie aan een reis door Italië denkt, denkt vaak direct aan een autorondreis door Toscane. Niet verwonderlijk, want de regio kent behalve een enorme natuurlijke rijkdom ook ontelbare historische schatten en kunstwerken. Sterker nog, heel Toscane is eigenlijk een beetje als een levend kunstwerk. Tussen de uitstrekte wijngaarden, de olijfbomen, cipressen en zonnebloemen rijd je van hoogtepunt naar hoogtepunt. Ook onderweg zal je je auto vaak even willen parkeren om van de omgeving te genieten. Florence, Siena, Pisa en Lucca zijn de bekendste hoogtepunten van de regio.

Toscane autorondreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een autorondreis door Toscane

Autorondreizen Toscane

Het grootste aanbod aan rondreizen door deze Italiaanse regio

Een voor velen wat minder bekende naam binnen de reiswereld is Sunna Travel. Wanneer je op zoek bent naar een autorondreis door Toscane, vind je bij deze aanbieder echter misschien wel het grootste aanbod. Zo biedt Sunna Travel onder andere een 11-daagse autorondreis door Toscane aan. Je begint dan in Volterra en reist via Siena en de Chianti-streek door naar Lucca. Je verblijft in 4 verschillende accommodaties. Dankzij het rustige tempo van deze Toscane autorondreis kan je de prachtige omgeving goed in je opnemen.

Uitgelichte rondreizen door Italië

Toscane en Umbrie op het gemak

Toscane

10-daagse rondreis Toscane – vanuit Borgo Pian dei Mucini

Toscane

8-, 10-daagse rondreis Italië – Ontdek Toscane en Umbrië

Toscane

Ontdek Toscane en Umbrië

Toscane

Rondreis Toscane, Umbrië & Rome

Toscane - Rome

Agriturismo

Zeker wanneer je een liefhebber van dit vakantieland bent, heb je ongetwijfeld al eens gehoord van agriturismo. Deze term verwijst naar een specifiek accommodatietype: gastvrije boerenbedrijven die accommodaties in een ontspannen en natuurlijke omgeving aanbieden. Een autorondreis door Toscane met verblijf in agriturismo accommodaties wordt steeds geliefder. Vaak kan je er deelnemen aan activiteiten als wijnproeven, olijvenplukken en kooklessen. Je proeft zo van het échte Toscaanse leven.

Rondreis Toscane agriturismo
Autorondreis Toscane kuststeden

Agriturismo en de Toscaanse kunststeden: een gouden combinatie

Dezelfde reisaanbieder als die we hierboven noemden, Sunna Travel, biedt ook een 13-daagse autorondreis ‘Toscane in agriturismo’ aan. Je verblijft tijdens je vakantie van bijna 2 weken bij 4 kleine boerenbedrijven. De kunststeden Lucca, Pisa, Siena en Florence zijn allemaal in het reisschema inbegrepen, net als de Chianti-streek. Vier je in Toscane je autorondreis op deze manier, dan ben je écht even helemaal wel van de dagelijkse drukte en beslommeringen.

Een autorondreis door Toscane bij de ANWB, TUI of andere reisaanbieders boeken

Natuurlijk zijn er nog veel meer reisaanbieders bij wie je een autorondreis door Italië of specifiek Toscane kan boeken. Denk bijvoorbeeld aan TUI, ANWB en SRC reizen. Bij ANWB heb je de keuze uit een 10-daagse, 11-daagse of 14-daagse autorondreis door Toscane. TUI biedt meer dan 15 verschillende rondreizen naar deze regio aan, waarvan een groot deel in combinatie met andere streken, zoals Umbrië of Ligurië, maar ook de combinatie met het romantische Venetië is mogelijk.

Autorondreis Toscane boeken

Soorten rondreizen door Italië

Autorondreis Toscane Umbrie

Toscane met Umbrië combineren

Wil je in Toscane een autorondreis maken, dan is vooral de combinatie met Umbrië de moeite van het overwegen waard. Niet alleen vanwege zijn gunstige ligging ten opzichte van Toscane, maar ook vanwege zijn natuurlijke schoonheid. Umbrië wordt niet voor niets Het Groene Hart van Italië genoemd. Heb je meer dan genoeg tijd om je autorondreis door Toscane uit te breiden? Dan kan je er zelfs voor kiezen om nog zuidelijker af te zakken en hoofdstad Rome aan je reisprogramma toe te voegen. Zo krijg je een prachtig inkijkje in de natuur, de cultuur én de eeuwenoude geschiedenis van Italië.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…