Zoek & boek

Rondreis Indonesië met gezin

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een rondreis Indonesië met het hele gezin

Wanneer je samen met je kinderen een rondreis wil maken, is de vraag die het eerst bij je opkomt waarschijnlijk ‘Waar kan ik veilig reizen met mijn gezin?’ Een vraag waarop onder andere Indonesië steevast tot de antwoorden behoort. Want niet alleen biedt het land vele voor kinderen leuke plekken en attracties, zoals stranden, jungle en waterparken, ook zijn veel accommodaties op gezinnen gericht. Bovendien zijn in toeristische gebieden goede medische faciliteiten en komt er in het land maar weinig criminaliteit voor.

Indonesië rondreis met gezin
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis met gezin door Indonesië

Familierondreis Indonesië

Waarom Indonesië echt iedereen wat te bieden heeft

Een rondreis door Indonesië met het hele gezin is dankzij de veelzijdigheid van het land voor ieder familielid een goed idee. Samen genieten jullie van de prachtige natuur, wilde dieren, langzaam in zee aflopende stranden, kleurrijk en overheerlijk fruit én een bijzondere cultuur en geschiedenis. Dat laatste is niet alleen een interessante toevoeging voor jou, maar ook voor de wat oudere kinderen. In Java ontdek je zelfs welke voetsporen de Nederlanders achterlieten in deze archipel.

Een rondreis Bali met het gezin

De vaakst bezochte bestemmingen voor een rondreis door Indonesië met het gezin zijn Java, Sumatra en Bali. Vooral die laatste is mateloos populair. Een rondreis naar Bali met je gezin boek je bijvoorbeeld bij Riksja Travel. Je ontdekt dan de bekendste tempels en rijstvelden, maar ook de plekken wat verder van de massa. Zo leren jullie het eiland pas echt goed kennen. Een rondreis naar Bali met het gezin kan je bij Riksja met een duur van 2 weken boeken. Je bezoekt dan Ubud, Lovina, het ongerepte dorpje Amed en het kustplaatsje Sanur.

rondreis Bali met gezin
Rondreis Java Bali met kinderen

Op onderzoek uit in Java en Bali

Java en Bali combineren kan natuurlijk. Net zoals Riksja met Riksja Family speciale familiereizen aanbiedt, doet Djoser dat ook met zijn Djoser Family. Bij die tak van de reisorganisatie boek je bijvoorbeeld een rondreis door Indonesië voor het hele gezin waarbij je beide eilanden bezoekt. De reis duurt drie weken en hoogtepunten zijn onder andere de Borobudur, uitgestrekte rijstvelden en theeplantages en natuurlijk vulkanen. Eventueel kan je je reis uitbreiden met Sumatra.

Een familiereis naar Java, Bali én Sumatra

Bij reisorganisatie boek je niet alleen een rondreis naar Bali met het hele gezin, maar een reis die Bali met Java én Sumatra combineert. De reis duurt drie weken en begint avontuurlijk op Sumatra, waar je in Bukit Lawang aftrapt met een jungle trekking. Ook het Tobameer, ’s werelds grootste vulkanische meer, is prachtig. Daarna vlieg je door naar Yogjakarta en duik je in de Javaanse cultuur. De Borobudur is volgens velen het hoogtepunt. Op Bali bezoeken jullie Lovina voor het spotten van dolfijnen, terwijl in Ubud de apen vrij door de stad wandelen. Je eindigt ontspannen in Seminyak.

Een familiereis naar Java, Bali én Sumatra

Andere rondreizen door Indonesië

Rondreis Indonesië eten

De Indonesische keuken

Een rondreis door Indonesië met het hele gezin is tot slot ook een reis om letterlijk je vingers bij af te likken. De Indonesische keuken is overheerlijk en ook nog eens veelzijdig. Veel gerechten zijn pittig, maar voor de kinderen -en natuurlijk ook voor jezelf- kan je gewoon vragen of men het eten wat minder heet kan maken. Dat is nooit een probleem. Ook het verse fruit is een waar feestje. Al met al de kers op de taart van deze prachtige rondreis!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…