Zoek & boek

Familiereis Thailand

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

De veelzijdigheid van familiereizen door Thailand

De inwoners van Thailand zijn bijzonder gastvrij. Vriendelijkheid en een brede glimlach zijn onderdelen van traditie en de Thaise manier van leven. Het is slechts een van de vele redenen waarom familiereizen in Thailand zo razend populair zijn. Daarbovenop komt ook nog eens dat het land erg kindvriendelijk is. Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en tegelijkertijd ontspannen reis voor de hele familie? Dan is een familiereis door Thailand een echte aanrader. Je kunt deze geheel individueel maken, met een privégids of in groepsverband. Boeken kan bij verschillende reisorganisaties.

Familiereis Thailand
Waar wacht je nog op?

Boek direct een familiereis door Thailand

Familiereis boekingsmogelijkheden bij verschillende reisorganisaties

Boekingsmogelijkheden bij verschillende reisorganisaties

Jij weet wat voor jouw familie het fijnst is. Daarom stellen diverse reisaanbieders je in staat om je reis geheel in te delen zoals jij dat wilt. Een familiereis door Thailand kun je boeken bij onder andere Sawadee, Koning Aap, Djoser en de ANWB. Vergelijk de reisprogramma’s goed met elkaar om uiteindelijk voor het voor jou ultieme reisschema te kunnen kiezen. Diverse reisorganisaties maken het ook mogelijk om zelf met behulp van bouwstenen een individuele Thailand familiereis samen te stellen.

Uitgelichte rondreizen door Thailand

15-daagse familierondreis Zuid-Thailand

Bangkok

Rondreis Thailand: Thailand in vogelvlucht

Rondreis Thailand: Ontdek de geheimen

Rondreis Thailand: Hoogtepunten van Thailand

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië en Thaise stranden

Combinatiereis Het beste van Thailand en Laos

14 daagse fly drive Zuid Thailand

Bangkok

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Bangkok

15 daagse singlereis Zuidelijke parels Thailand

Bangkok

Een rondreis die alle hoogtepunten van Thailand bevat

Tempels, jungle, shopping malls en hagelwitte zandstranden: voor families die niet kunnen of willen kiezen, zijn de Thailand familiereizen ideaal. Een interessant reisprogramma is dan bijvoorbeeld degene die je vanuit hoofdstad Bangkok ten eerste naar het noordelijk gelegen Chiang Mai en Pai leidt en vervolgens naar de jungle van Khao Sok in het zuiden. Je reis kun je eindigen op Koh Samui of Ko Pha Ngan. Voor deze reis heb je ongeveer drie weken nodig.

Thailand familiereizen
Familiereis Thailand avontuurlijke reis met tieners

Een avontuurlijke reis met tieners

Zijn je kinderen al wat ouders? Families met tieners zijn misschien op zoek naar een net iets andere familiereis door Thailand. Een reisprogramma dat na Bangkok naar de rivier Kwai leidt, waar je aan allerlei avontuurlijke activiteiten zoals ziplinen kunt deelnemen, doet het dan zeker goed. In de jungle rond Chiang Mai, dé authentieke cultuurstad van het land, komen jullie oog in oog te staan met onder andere tapirs en apen. Je avontuurlijke reis eindig je ontspannen op een bounty eiland.

Olifanten en andere wilde dieren

Voor kinderen van welke leeftijd ook vormt het zien van wilde dieren altijd een pluspunt van een vakantie. En zeg nu zelf: ook op jouw gezicht verschijnt toch een glimlach wanneer je een groep apen luid brullend door de bomen ziet slingeren? Thailand staat natuurlijk ook bekend om zijn olifanten. Er bestaan veel zogenaamde ‘elephant sanctuaries’, maar de olifanten hebben het daar lang niet altijd even fijn. Wil je er zeker van zijn dat de olifanten die je bezoekt een onbezorgd leven leiden? Kies dan voor een bezoek aan het dier- en ecovriendelijke Elephant Jungle Sanctuary in Chiang Mai.

Familiereis Thailand olifanten

Andere rondreizen door Thailand

Familiereis Thailand stranden

Rondreizen voor strandliefhebbers

Geïnteresseerd in familiereizen door Thailand, maar ben je vooral een strandliefhebber? Wil je een rondreis maken, maar ben je vooral een strandliefhebber? Dan zal je (voornamelijk) in Zuid-Thailand verblijven. Op het vasteland, maar ook de vele verschillende eilanden is meer dan genoeg strandpret te verwachten. Ko Samet, Ko Pha Ngan en Ko Samui zijn dan ideale bestemmingen die vanuit Bangkok geen al te lange reistijd vergen. Een familiereis door Thailand geef je helemaal zelf vorm!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…