Zoek & boek

Familiereizen

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een familiereis boeken

Steeds meer jonge ouders hebben in het begin van hun leven veel gereisd. Omdat reizen nu eenmaal in ons bloed zit, willen de meeste mensen dit blijven doen wanneer zij eenmaal kinderen hebben. Natuurlijk wil je als ouder zijnde ook graag jouw reiservaringen delen met jouw kinderen. Familiereizen of gezinsreizen bieden hier de uitkomst voor. Deze reizen zijn speciaal bedoeld voor gezinnen die samen met hun kinderen de wereld willen ontdekken. Een mooiere ervaring kan je je kinderen niet geven!

Familiereizen boeken
Waar wacht je nog op?

Boek direct een familiereis

Familiereis kiezen

Een familiereis kiezen

Het kiezen van de juiste familiereis hangt af van persoonlijke voorkeuren. Belangrijke overwegingen zijn wat je met je gezin wilt zien en doen, het gewenste klimaat, comfort versus avontuurlijke activiteiten, en bekende tegenover onontdekte bestemmingen. De populariteit van familiereizen zorgt voor een gevarieerd aanbod aan opties. Voor meer informatie over bestemmingen en reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in familiereizen, kun je terecht op onze pagina over reisorganisaties.

Uitgelichte familiereizen

Familiereis Op Avontuur in Cambodja

Familiereis MALEISIË CULTUUR & STRAND – 15 dagen; Verrassend tropisch paradijs

Familiereis EGYPTE KORT – 9 dagen; Speurtocht naar de Oudheid

Familiereis EGYPTE – 15 dagen; Mummies en farao’s

Costa Rica Familiereis Jungle en Stranden

16-daagse familierondreis Vietnam

Halong Bay

16-daagse familierondreis Mexico

Campeche

16-daagse familierondreis Costa Rica

Arenal

15-daagse familierondreis Zuid-Thailand

Bangkok

11-daagse familierondreis – Slovenië in een Notendop

Meer type rondreizen

Soorten familiereizen

Er zijn complete familiereizen naar de meest exotische bestemmingen te boeken. Je kunt meestal kiezen uit twee soorten: de individuele familiereis of de familiereis waarbij meerdere gezinnen meereizen. Een familiereis in een groep is over het algemeen goedkoper dan een individuele familiereis. Een individuele familiereis biedt echter een grotere mate van rust en vrijheid. Daar waar de activiteiten van een familiereis in een groep grotendeels vastliggen, is een individuele familiereis vaak op jouw wensen aan te passen.

Een familiereis boeken

Wanneer je een rondreis voor het hele gezin wilt boeken is het belangrijk dat deze voor iedereen even leuk en toegankelijk is. Familie-, gezins- of kidsreizen zijn speciaal afgestemd op zowel behoeften van jong als die van oud. Vaak wordt er rekening gehouden met de aanwezigheid van animatieteams en zwembaden. Ook de geplande excursies zijn zo georganiseerd dat iedereen er aan kan deelnemen.

Familiereizen zijn te boeken naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Populaire landen voor het maken van een familierondreis zijn bijvoorbeeld: Cuba, Canada, Marokko, Thailand en Indonesië. Op rondreizen.net vind je een groot aanbod aan familiereizen. Vergelijk de familiereizen met elkaar en maak vervolgens een weloverwogen keuze!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…