Zoek & boek

Fietsrondreizen

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een fietsrondreis boeken

Voor wie houdt van fietsen en graag actief bezig is op vakantie, is een fietsrondreis een goede keus. Je fiets brengt je naar de mooiste plaatsen en bezienswaardigheden en onderweg kan je genieten van al natuurschoon om je heen. Fietsrondreizen zijn te doen in de meest uiteenlopende bestemmingen en beschikbaar in verschillende soorten. Zo heb je lichte individuele fietsreizen in de provence van Frankrijk maar ook groepsreizen door verre landen zoals het prachtige Nepal. Bij veel reisorganisaties heb je de mogelijkheid om een eigen fiets mee te nemen maar huren hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Fietsrondreizen boeken
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fietsrondreis

Fietsrondreis kiezen

Een fietsrondreis kiezen

Het kiezen van de juiste fietsrondreis hangt af van persoonlijke voorkeuren. Belangrijke overwegingen zijn wat je wilt zien en ervaren, het gewenste klimaat, comfort versus avontuur, en bekende tegenover minder bekende fietsroutes. De populariteit van fietsrondreizen zorgt voor een divers aanbod. Voor meer informatie over bestemmingen en reisorganisaties gespecialiseerd in fietsrondreizen, kan men terecht op onze pagina over reisorganisaties.

Uitgelichte fietsrondreizen

Fietstocht Golden Gate Bridge

9-daagse fietsrondreis Dromen langs de Drau Oostenrijk

8-en 10-daagse fietsrondreis langs de Donau – Passau-Wenen

8-daagse fietsrondreis rondje Bodensee door drie landen

7-daagse fietsrondreis van Brussel naar Brugge

7-daagse fietsrondreis langs de Moezel – Trier-Koblenz

7-daagse fietsrondreis Friesland Elfstedentocht

6-daagse fietsrondreis Groningen en het waddeneiland Borkum

6-daagse fietsrondreis De grote ronde van Drenthe

6-daagse fietsrondreis Brugse Ommeland – Vlaanderen boven!

Meer type rondreizen

Het maken van een fietsrondreis is een unieke manier van reizen. Net als bij groepsrondreizen, zijn fietsrondreizen vaak volledig verzorgd inclusief accommodaties en excursies, waardoor je weinig zelf hoeft te regelen. Lokale reisleiders kennen de beste routes en verborgen parels, waardoor je unieke ervaringen opdoet.

Een belangrijk voordeel van fietsrondreizen is de kostenbesparing, vergelijkbaar met groepsreizen, door grootschalige inkoop en afspraken met dienstverleners. Echter, bij fietsrondreizen heb je minder controle over je reisschema en groepssamenstelling.

De groepsgrootte bij fietsrondreizen kan variëren en is vaak begrensd. De prijs hangt af van de bestemming en comfortniveau, en verschilt per seizoen. Het is belangrijk om te letten op vertrekgaranties bij het boeken.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…