Fly-Drives

BESTEMMINGEN MET Fly-Drives

Fly-Drives

De term fly-drives doet vaak denken aan een vakantie waarbij je een vlucht en huurauto boekt. Over het algemeen is een fly-drive inclusief hotelovernachtingen. Deze leg je bij het boeken van de reis vast.

De populariteit van een fly-drive vakantie zit nog altijd in de lift. Reizen op je eigen tempo, het gevoel van vrijheid: voor velen een absolute voorwaarde voor een ontspannen vakantie. Na je aankomst op het vliegveld stap je direct in je huurauto en kan het avontuur beginnen.

Je bent vrij om te kiezen voor een fly-drive waarbij de hotelovernachtingen ook voor je geboekt worden, of een fly-drive waarbij je zelf tijdens de reis de overnachtingen regelt. Het voordeel van de eerste optie is dat je onderweg geen stress hebt over waar je moet overnachten. Het nadeel is echter dat de route die je rijdt wel vast ligt.

Bij de tweede optie zijn geen overnachtingen inbegrepen, deze regel je zelf. Nadeel is dat je minder zekerheid heb, met als voordeel dat je meer vrijheid in je keuzes hebt. Houd er wel rekening mee dat het geen zeldzaamheid is dat hotels in het hoogseizoen volgeboekt zijn. Om onnodige stress te voorkomen, kan je in deze periode beter een fly-drive inclusief overnachtingen boeken.

Amerika en Mexico zijn voorbeelden van populaire landen voor het boeken van een fly-drive. Bestemmingen met een slechte infrastructuur zijn over het algemeen af te raden.

Een fly-drive boeken

Het aanbod van fly-drives is enorm. Hierdoor is er altijd een bestemming en reis die bij je wensen past. Belangrijk is om van tevoren te bedenken wat je van de reis verwacht. Wil je het gevoel van vrijheid optimaal beleven of wil je net iets meer zekerheid op het gebied van overnachtingen. Wil je naar een tropisch land of maakt de temperatuur niets uit.

Zoals gezegd is het aanbod aan fly-drives groot. Kijk goed naar wat er bij de reis inbegrepen is en wat je zelf nog moet regelen. Je wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Zorg dat je zowel een goede autoverzekering als reisverzekering hebt geregeld voordat je aan je reis begint. Op rondreizen.net vergelijk je alle fly-drives die er worden aangeboden door de Nederlandse reisaanbieders. Verder is het onze dagelijkse bezigheid om te controleren of er nieuwe fly-drives aan het assortiment zijn toegevoegd. Doe er dus je voordeel mee en kies de fly-drive die bij jou past!