Zoek & boek

Fly drive Amerika

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Tijdens een fly drive naar Amerika gaat er een wereld voor je open

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ook als je het land maar even bezoekt, kan je er je eigen American Dream leven. Dat doe je door een fly drive naar Amerika te kiezen die precies díe elementen bevat waarnaar jij zo benieuwd bent. Na aankomst op het vliegveld staat je huurauto voor je klaar en kan je aan jouw gepersonaliseerde avontuur beginnen. Geniet van de uitgestrekte landschappen, de metropolen, de traditionele dorpjes en boven alles het multiculturele karakter van dit immense land.

Amerika fly drive
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive Amerika

De Jong Intra Bekijk prijs
rondreis 333 travel
333 Travel Bekijk prijs
AmerikaPlus Bekijk prijs
rondreis riksja travel
Riksja Travel Bekijk prijs
Fly drive Amerika boeken

Boeken bij een reisbureau of zelf je reis uitstippelen

Een flydrive Amerika kan je bij veel verschillende reisorganisaties boeken. Zo behoort een fly drive Amerika bij TUI bijvoorbeeld tot het vaste pakket. Hetzelfde geldt voor organisaties als De Jong Intra, Sunweb, ANWB en 333Travel. Steeds vaker kan je met behulp van losse onderdelen, vaak bouwstenen genoemd, een reis geheel op maat ontwikkelen. Maar natuurlijk kan je ook alles zelf uitstippelen. Laat je inspireren door de bestaande pakketten en online reisblogs en richt elke dag in zoals jij wilt!

Van overweldigende natuurgebieden tot trendy metropolen

Groot, groter, grootst. De Verenigde Staten vormen een groot land waar ook alles nét een tikkeltje groter lijkt te zijn dan bij ons. Of in veel gevallen zelfs een stuk groter. Dat geldt ook voor de natuurlijke landschappen die je tijdens een fly drive naar Amerika tegenkomt. De nationale parken in het westen zijn het bekendst, maar denk ook eens aan de Everglades in Florida, de Rocky Mountains in Florida en de Niagarawatervallen op de grens met Canada. New York, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco behoren tot de bekendste steden.

Van overweldigende natuurgebieden tot trendy metropolen fly drive Amerika
Geliefde routes fly drive Amerika

Geliefde routes voor een fly and drive Amerika

In de Verenigde Staten kan je werkelijk alle kanten op. Het bekendst is de fly en drive naar West-Amerika, naar de kust en de nationale parken. Maar wat dacht je van een rondreis door Florida? Een roadtrip door The Deep South, waar blues en jazz hun oorsprong vinden en je in de veelbewogen slavernijgeschiedenis duikt. Ook een fly drive naar New York en omgeving is een reis vol culturele en historische hoogtepunten.

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Kamperen in Monument Valley

California’s Best (16 dagen)

Los Angeles

Golden California

Rondreis West-Amerika, 22 dagen hotel/kampeerreis

Met de auto of met de camper?

Kies je voor een flydrive naar Amerika, dan is de volgende vraag met welk vervoermiddel je die reis gaat ondernemen. Het grote voordeel van de auto is dat de huur een stuk goedkoper is en dat je sneller van A naar B rijdt. Ook het rijden in de steden is gemakkelijker. Het voordeel van een camper is weer dat je altijd alles bij je hebt en niet steeds je koffer in- en uit hoeft te pakken. Bovendien bespaar je juist op de hotelkosten.

Camper rondreis New York

Andere rondreizen door Amerika

Fly drive Amerika uniek karakter

Een reis met een uniek karakter

Met een fly drive Amerika ga je de reiservaring van je leven tegemoet. De omvang van alles wat je er ziet, van maaltijden tot wegen en van steden tot natuurgebieden, doet je van de ene in de andere verbazing vallen. Bovendien heeft werkelijk elke plaats zijn eigen karakter, waardoor geen enkele dag je gaat vervelen. Het multiculturele karakter en de veelbewogen geschiedenis van het land maken van een fly en drive Amerika een reis die nergens mee te vergelijken is.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…