Zoek & boek

Fly drive Canada

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Met een fly drive naar Canada bruisende steden en ongerepte natuur ontdekken

Of het nu gaat om bruisende steden of avonturen in het ongerepte binnenland, rondreizen door Canada behoren tot de beste die er bestaan. Bijna nergens anders vind je zo een mooie afwisseling tussen cultuur en natuur als tijdens een fly drive Canada. En het fijne is, wanneer je op tijd boekt, kan je daarmee een hoop op de kosten besparen. En wil je niet zelf voor de logistiek verantwoordelijk zijn? Dan boek je je fly en drive naar Canada gewoon bij een van de Nederlandse reisbureaus!

Canada fly drive
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive Canada

Canada fly drive rijden

Zorgeloos rijden

Ben je wel eens vaker op een verre reis geweest en ben je toen zelf achter het stuur van een auto of een camper gekropen? De kans is groot dat tegenover dat immense gevoel van vrijheid en routes dwars door de ongerepte natuur matig onderhouden en soms zelfs ronduit gevaarlijke wegen stonden. Maar in Canada niet. En het lijkt nu misschien geen essentieel gegeven, maar geloof ons: ook dat maakt een fly drive in Canada extra prettig.

Uitgelichte rondreizen door Canada

15 daagse fly drive Het beste van West Canada

Banff

15 daagse fly drive Hoogtepunten Oost Canada

Huntsville

15 daagse singlereis Canada & Rocky Mountains

Banff

16 daagse fly drive Oost Canada & USA

Boston

16 daagse fly drive West Canada & Rocky Mountains

Banff National Park

Waarom zou je een fly drive naar Canada bij een reisbureau boeken?

Ben je niet bekend met dit concept? De benaming ‘fly drive’ omvat eigenlijk alles wat dit soort reizen inhouden: een retourvlucht en autohuur. In de meeste gevallen behoren ook accommodaties tot het reispakket, tenzij je met een camper reist. In dat geval reis je lekker in je mobiele woning door het Canadese landschap. Een georganiseerde fly drive door Canada geeft je de zekerheid dat alles goed is geregeld. Je kan deze reizen onder andere boeken bij ANWB, TUI, Riksja Travel, Van Verre en 333Travel.

Fly drive Canada boeken
Fly drive Oost Canada

Een fly drive naar Oost-Canada

Bij Doets Reizen vind je veel reismogelijkheden naar deze bestemming, waaronder een fly drive naar Oost-Canada. Je vliegt vanuit Nederland naar Toronto, dat tot de grootste steden van het land behoort. Ook bezoek je Montreal, Quebec en hoofdstad Ottawa. Op het programma van deze reis staan acht verschillende bestemmingen en in elke bestemming verblijf je in een comfortabel hotel. Deze fly drive naar Canada staat grotendeels in het teken van steden, maar ook natuurliefhebbers zijn nog nooit ontevreden teruggekomen.

Op naar het westen van het land

Op zoek naar een fly drive door het westen van Canada? Dan ben je onder andere bij 333Travel aan het juiste adres. Met dit reisbureau start je in Calgary, een grote stad met alles erop en eraan die ook nog eens in de top tien van meest leefbare steden ter wereld staat. En ook niet geheel onbelangrijk: de Canadese Rockies liggen slechts 80 kilometer verderop. Na Calgary bezoek je Banff, Lake Louise, Jasper National Park, Wells Gray Provincial Park, Whistler, Tofino en Victoria en eindig je in Vancouver.

Fly drive West Canada

Soorten rondreizen door Canada

Fly drive Canada auto of camper

Stap je in de auto of in de camper?

De fly drive Canada van 333Travel is een reis per camper. Vaak wordt gedacht dat dat een stuk duurder is dan het huren van een auto en het verblijven in hotels. Maar wie met een camper reist, heeft helemaal geen hotelkosten én kan ook nog eens op de kosten voor eten en drinken besparen. Kies dus zelf wat het beste bij je past voor de meest onvergetelijke fly drive naar Canada.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…