Zoek & boek

Fly drive Costa Rica

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Ontdek het prachtigste natuurschoon met een fly drive naar Costa Rica

Wat een fly drive naar Costa Rica inhoudt? Dat je een reis boekt inclusief heen- en terugvlucht, huurauto én accommodaties. Met andere woorden: zelf hoef je je helemaal nergens meer druk om te maken. Natuurlijk kan je een fly and drive naar Costa Rica ook zelf samenstellen. Maar met de hulp van een reisbureau weet je dat alles tot in de puntjes geregeld is. En dat is wel zo prettig.

Costa Rica fly drive
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive Costa Rica

Fly drives Costa Rica

Een bestemming waar respect voor de natuur centraal staat

Costa Rica is een prachtig land in Midden-Amerika. Wereldwijd staat het bekend om zijn rijke biodiversiteit. De bewoners zelf zijn daar maar al te trots op en doen alles om die te behouden. Behalve Pura Vida (genieten van het leven) staat ook respect voor de natuur centraal. Dat zal je tijdens een fly en drive in Costa Rica niet ontgaan. Je begint en eindigt je reis altijd in hoofdstad San José. Na een dagje rondsnuffelen wordt het tijd om de rest van het land te verkennen.

Uitgelichte rondreizen door Costa Rica

17 daagse fly drive Highlights van Costa Rica

Arenal

Hoelang heb je nodig voor een fly drive naar Costa Rica?

Wanneer je online op zoek gaat naar de mogelijkheden, zal je vanzelf zien dat de meeste reisaanbieders een minimale verblijfsduur van 15 dagen aanhouden. Daar moet je ook nog eens twee dagen van afhalen voor de reistijd. In iets minder dan twee weken kan je met een fly drive in Costa Rica enkele van de belangrijkste hoogtepunten van het land zien. Wil je beter kennismaken met deze diverse bestemming? Kies dan voor een drieweekse reis. Tussenoplossingen, zoals 18 of 19 dagen, bestaan natuurlijk ook.

Costa Rica fly drives
Fly drive Costa Rica beste reisperiode

De beste reisperiode

De beste periode voor de reis is van december tot en met april. Dan heerst in Costa Rica namelijk het droge seizoen, wat betekent dat er slechts af en toe een buitje valt. Natuurlijk hoef je je voor een fly drive naar Costa Rica niet per se tot deze periode te beperken. Reis je af in het natte seizoen, dan zal het niet hele dagen regenen. Meestal gaat het om een flinke bui aan het eind van de dag.

Een vakantie samenstellen met behulp van bouwstenen

Wil je kunnen rekenen op de organisatie van een reisbureau, maar zelf toch ook enigszins kunnen bepalen hoe je programma eruitziet? Dan kan je onder andere bij Riksja Travel terecht. Deze reisorganisatie geeft je de mogelijkheid om jouw fly drive naar Costa Rica gedeeltelijk zelf, met behulp van bouwstenen, samen te stellen. Ook kan je er kiezen uit tal van standaardreizen naar deze bestemming, zoals de budgetvakantie, Costa Rica in combinatie met Panama of Nicaragua of een offroad rondreis.

Fly drive Costa Rica samenstellen

Soorten rondreizen door Costa Rica

Costa Rica fly drive boeken

Ook bij NRV heb je genoeg om uit te kiezen

Ook bij bijvoorbeeld reisbureau NRV heb je diverse mogelijkheden. De reizen duren 15 tot 19 dagen en zijn allemaal inclusief 4WD. De klassieke fly drive Costa Rica, waarmee je de belangrijkste hoogtepunten van het land ziet, duurt 15 dagen. Bij dezelfde reisorganisatie kan je ook een rondreis van kust naar kust maken. Genoeg om uit te kiezen dus!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…