Zoek & boek

Fly drive Griekenland

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes
Van hoge bergen tot hagelwitte zandstranden

Ontdek het met een fly drive Griekenland

Liefhebbers van geschiedenis en cultuur kunnen hun hart ophalen tijdens een rondreis door Griekenland. De Griekse geschiedenis gaat ver terug, denk maar eens aan de Romeinse tijd. Hier is dan ook nog veel van terug te vinden in het land. Sommige gebouwen zijn goed bewaard gebleven en van anderen zijn prachtige ruïnes overgebleven. Wil je op vakantie naar Griekenland dan kun je tussen de activiteiten door goed vertoeven op een van de mooie Griekse stranden.

Fly drives Griekenland
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive Griekenland

De Jong Intra Bekijk prijs
rondreis riksja travel
Riksja Travel Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
Griekenland op jouw manier ontdekken

Griekenland op jouw manier ontdekken

Vanaf elk Nederlands vliegveld vertrekken er vluchten naar dit vakantieland. Met een fly and drive naar Griekenland is alles vooraf geregeld. Je rijdt zelf van plek naar plek en doet dat -binnen de grenzen van wat je vastgelegde boekingen toestaan- geheel op eigen tempo. Stoppen voor een foto vanaf dat uitzichtpunt? Rondsnuffelen op een lokale markt? Even binnenkijken bij dat verlaten kerkje langs de weg? Jij bepaalt het. En omdat de routes van beperkte lengte zijn, hoef je ook niet noodgedwongen de hele dag in de auto te zitten.

Uitgelichte rondreizen door Griekenland

12 daagse fly drive Natuurlijk Griekenland

Ioannina

Kreta op het gemak

Kreta

Ontdek de noordkust van Kreta

Kreta

8 daagse fly drive Het beste van Kreta

Agios Nikolaos

Waar gaat jouw fly drive Griekenland heen?

Met een fly en drive Griekenland kan je letterlijk alle kanten op. Je hoeft je niet te beperken tot het vasteland. Sterker nog, eilanden zijn in veel gevallen juist onderdeel van een rondreis. Je levert je huurauto bij het verhuurbedrijf in in voordat je aan boord van de ferry gaat en neemt op het (volgende) eiland de volgende huurauto in ontvangst. Ramen open, haren in de wind en vol frisse energie begin je aan het volgende deel van je ontdekkingstocht!

Griekenland fly drive
Fly drive Griekenland reisroute

Populaire reisroutes

Een geliefde bestemming voor een fly & drive Griekenland is de Peloponnesos. Het is het meest afwisselende én traditionele gedeelte van het land. Ook vind je tijdens een fly drive naar de Peloponnesos een groot aantal archeologische overblijfselen, zoals Olympia en het theater van Epidaurus. Maar wat dacht je van een rondreis door Noord-Griekenland, dat tot op heden nog wars is van massatoerisme? Daar ontdek je Thessaloniki, de tweede stad van het land, maar ook het prachtige schiereiland Chalkidiki. De stranden daar doen je bijna vermoeden dat je in het Caribisch gebied bent beland.

De Griekse eilanden

Je kunt tijdens een fly drive naar Griekenland ook gaan eilandhoppen. Populair is de fly drive die start in Athene en je vervolgens naar de Cycladen leidt. Die eilandengroep ken je vast wel van afbeeldingen van witgekalkte huisjes met blauwe daken en luikjes. Santorini, Mykonos, Paros en Naxos behoren tot de bekendste. Maar wat dacht je bijvoorbeeld ook van een bezoek aan de groene Ionische eilanden, die tussen Griekenland en Italië liggen?

Fly drive door Griekenland

Andere rondreizen door Griekenland

Fly drive Kreta Griekenland

Een fly and drive Kreta

Tot slot kan je je met een fly drive naar Griekenland ook beperken tot Kreta. Alhoewel, beperken is misschien niet het juiste woord. Het eiland behoort tot de grootste van de Middellandse Zee. Wil je het goed leren kennen, dan heb je voor een fly & drive Kreta al gauw twee weken nodig. Chania, Rethymno, Agios Nikolaos, Elafonisi, de Samariakloof, Vai Beach en Balos Beach behoren tot de pareltjes van het eiland.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…