Zoek & boek

Fly drive Italië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Geniet van je vrijheid met een fly drive naar Italië

Er zijn wel 1001 redenen te noemen om een vakantie naar Italië boeken. En bijna net zoveel om voor een fly drive te kiezen. Want waarom zou je in een land met een zo uitgesproken karakter niet in alle vrijheid van een vakantie kunnen genieten? De overheerlijke keuken, vele stranden, oogstrelende natuur en uiteraard eeuwenlange historie zorgen ervoor dat je je geen enkel moment verveelt. Een moeilijke keuze uit de vele vakantieregio’s maken is eigenlijk het enige obstakel. Wij vertellen je graag meer over een fly drive naar Italië.

Fly drives Italië
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive Italië

De Jong Intra Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
andolives travel rondreizen
Olives Travel Bekijk prijs
Fly drive Sardinië

Een fly drive naar Sardinië

Betrap je jezelf er ook op? Wanneer je aan een fly drive in Italië denkt, denk je bijna automatisch aan Toscane. Maar er is meer dan dat! En wist je dat je de natuurlijke en culturele schatten van Italië niet alleen op het vasteland aantreft? Sicilië en Sardinië behoren tot de grootste eilanden van de Middellandse Zee. Met een fly en drive naar Sardinië bezoek je onder andere hoofdstad Cagliari, de Gorropukloof en de prachtige stranden van de Goudkust, de Costa Smeralda.

Uitgelichte rondreizen door Italië

8-daagse fly-drive Amalfikust

8 daagse fly drive Trulli Fantastic

Alberobello

Ontdek Sardinië en Corsica

Sardinië

Authentiek Sardinië in agriturismo

Sardinië

Sicilië op het gemak

Sicilië

Fly & Electric drive Sicilië

Sicilië

8 daagse fly drive Sicilië Compleet

Sicilië - Agrigento

Toscane en Umbrie op het gemak

Toscane

Ontdek Toscane en Umbrië

Toscane

Puglia en Matera op het gemak

Calabrië

Een fly drive Sicilië

Je flydrive Italië op het grootste eiland van de Middellandse Zee vieren? Dat doe je op Sicilië. Ook in Sicilië kan je rekenen op prachtige stranden, maar nog bekender staat het eiland om zijn culturele en historische erfgoed. Net als voor andere bestemmingen geldt dat je je fly drive naar Sicilië boekt bij bijvoorbeeld TUI, Corendon, Sunweb, ANWB en De Jong Intra Vakanties. Zo boek je bij TUI bijvoorbeeld een 8-daagse fly and drive waarbij je Taormina, Cefalu, Palermo, Agrigento, Siracusa en Catania ontdekt.

Fly drive Sicilie
Fly drive Toscane

Door de glooiende heuvels van Toscane

Ook zo weggezwijmeld bij de film Under the Tuscan sun? Van de romantiek die van het scherm afspatte, kan je tijdens een fly en drive door Toscane in levenden lijve proeven. Hét hoogtepunt is volgens de meeste reizigers de regiohoofdstad Florence, dat meer wegheeft van een levend openluchtmuseum dan van een daadwerkelijke stad. Ook een fly drive Italië als deze kan je onder andere bij TUI boeken. Vaak wordt Toscane in een fly en drive Italië ook met de regio’s Umbrië of Ligurië aangeboden.

De hak van Italië

De uiterst zuidelijke regio van Italië heet Puglia. De hak van de laars ligt aan zowel de Middellandse als de Adriatische Zee en ligt niet ver weg van de Griekse en de Albanese kust. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in dit stukje Italië veel Griekse overblijfselen vindt. Voor cultuurliefhebbers is een vakantie Puglia met huurauto dan ook een echte aanrader. Gezien de afstand tot Nederland is een fly drive de enige voor de hand liggende reisoptie, vergeleken met een autoreis met eigen vervoer.

Fly drive Puglia

Soorten rondreizen door Italië

Fly drive Italie boeken

Hoe kan je een fly drive naar Italië boeken?

Een fly drive naar Italië kan je bij verschillende reisorganisaties boeken. In de zomermaanden vind je het grootste aanbod, maar ook in het voor- en najaar zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Inbegrepen in een fly drive zijn een vlucht, huurauto en meestal ook de accommodaties. Wil je van maximale vrijheid kunnen genieten? Dan kan je een reis zonder accommodaties boeken, of je vakantie helemaal zelf samenstellen en alle elementen los boeken.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…