Zoek & boek

Fly drive Schotland

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een fly drive door Schotland is één grote ontdekking

Gek op vakanties die je de ultieme vrijheid bieden en je de gelegenheid geven om te gaan en te staan waar en wanneer je wilt? Voor een fly drive vakantie is Schotland de ultieme bestemming. Waarom? Omdat het een dé combinatie van fascinerende landschappen en cultureel erfgoed weet te bieden. Samen met de mystiek en de sprookjesachtige verhalen die het land kenmerken zijn alle ingrediënten compleet om van je reis een aaneenschakeling van ontdekkingen te maken.

Een fly drive door Schotland is één grote ontdekking
Waar wacht je nog op?

Boek direct een fly drive door Schotland

voigt travel rondreis
Voigt Travel Bekijk prijs
De Jong Intra Bekijk prijs
Fly drive Schotland hoogtepunten

Jouw reisprogramma is een aaneenschakeling van hoogtepunten

Natuurlijk, Schotland bezoek je niet vanwege het zonnige klimaat of de uitmuntende gastronomie, alhoewel de meningen over dat laatste verdeeld zijn. Maar Schotland bezoek je wel vanwege zijn unieke karakter, gastvrije bevolking, eeuwenlange historie, uitgestrekte landschappen en bruisende steden. En daar tel je natuurlijk ook de kilts, whisky en doedelzakken bij op. In het reisprogramma van een flydrive Schotland kun je zelfs een bezoek aan één of meerdere eilanden opnemen, zoals Isle of Skye of Isle of Mull.

Uitgelichte rondreizen door Schotland

Wandelreis Schotland, 8 dagen

Een fly drive Schotland: een heel andere wereld, maar toch dicht bij huis

Vind je het heerlijk om heel andere culturen te leren kennen, maar staan lange reizen je tegen? Dan is Schotland een aangename verrassing. Vanuit Nederland vlieg je in anderhalf uur naar hoofdstad Edinburgh. Vliegen op Glasgow kan overigens ook. Beide steden zijn fijne startpunten voor je fly en drive door Schotland. Van daaruit maak je gebruik van goede verbindingen naar de rest van het land.

Een fly drive Schotland
Een fly drive Schotland van 8 dagen

Een fly drive Schotland van 8 dagen

Heb je een week de tijd om dit land te ontdekken? Een van de populairste reisroutes kun je prima als fly drive door Schotland in 8 dagen afleggen. Je start in hoofdstad Edinburgh en rijdt van daaruit richting het noorden direct de Schotse Hooglanden in. Lochs, kastelen, dorpjes en bergen trakteren je telkens weer op een verrassing. Vind je een iets strakkere reisplanning geen probleem? Dan kun je ook een bezoek aan Isle of Skye aan je fly and drive Schotland toevoegen.

Een fly drive Schotland van 5 dagen

Natuurlijk trek je voor een bezoek aan dit majestueuze land zoveel mogelijk tijd uit. Heb je die niet tot je beschikking? Niet getreurd! Ook in een paar dagen kun je al goed proeven van de Schotse sferen. In dat geval kun je ervoor kiezen om je fly drive door Schotland in Edinburgh te beginnen en langs de oostkust voort te zetten, langs historische plekken als St. Andrews en Aberdeen in het uiterste noorden. Deze route is prima te doen in een fly drive Schotland van 5 dagen.

Een fly drive Schotland van 5 dagen

Andere rondreizen door Schotland

Goed voorbereid op reis

Goed voorbereid op reis

Kies jij voor een fly drive in Schotland? Dan kan je vast niet wachten tot je het vliegtuig in kan stappen. Houd er wel rekening mee dat je je vakantie met een goede voorbereiding nóg onvergetelijker maakt. Zorg er daarom voor dat je over een goed navigatiesysteem beschikt en kleding voor verschillende weersomstandigheden meeneemt. Neem ook altijd voldoende water en snacks mee voor onderweg. Het grote genieten kan bijna beginnen!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…