Zoek & boek

Groepsreis Amerika

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Tijdens een groepsreis door Amerika gaat er een wereld voor je open

Een reis door de Verenigde Staten, het is voor velen een droom. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoef je daar lang niet altijd diep voor in de buidel te tasten. Amerika telt maar liefst 50 staten, wat betekent dat je ook nog eens alle kanten op kunt met je rondreis door dit immens grote land. Wordt het Sunshine State Florida, het ongerepte Alaska, de bruisende stad New York of een ontdekkingstocht langs de westkust? Met een groepsreis door Amerika kun je alle kanten op én weet je zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Tijdens een groepsreis door Amerika gaat er een wereld voor je open
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Amerika

Een groepsreis door West-Amerika

Een rondreis door West-Amerika

Wie aan groepsreizen door Amerika denkt, denkt al gauw aan rondreizen door het westen. Het zijn de populairste reizen door de Verenigde Staten, voornamelijk dankzij de afwisseling tussen wereldsteden als Los Angeles en San Francisco en de nationale parken, die elk hun eigen schoonheid hebben. Omdat je tussen de verschillende bestemmingen behoorlijk wat kilometers moet overbruggen, kan een groepsreis door West-Amerika een interessante optie zijn. Ook een groepsreis langs de westkust van Amerika, tussen Seattle en San Francisco, is erg geliefd.

New York, The City That Never Sleeps

In The Big Apple kijk je je ogen uit. In deze moderne stad leef je jouw geheel eigen American Dream. Van de gigantische neon reclameborden op Times Square tot de musicals op Broadway en van het statige Vrijheidsbeeld tot 5th Avenue en de vele wolkenkrabbers en yellow cabs van downtown New York, er is hier enorm veel te zien en te doen. Zoveel, dat je vaak niet goed weet waar te beginnen. Met een Amerika groepsreis naar deze wereldstad zal niets je ontgaan!

Groepsreis New York
Op naar Sunshine State Florida

Op naar Sunshine State Florida

Florida is de staat die bekend is om zijn warme weer en vele zonuren, vandaar zijn bijnaam. Amerika groepsreizen naar deze staat zijn bij uitstek geschikt voor reizigers die vermaak willen combineren met natuur en strand. Een typische Amerika groepsreis naar deze bestemming omvat hoogtepunten als Miami, Key West, Florida City, National Park Everglades, Clearwater en Orlando. Ook kinderen vermaken zich tijdens een rondreis als deze opperbest; Orlando is de plek waar de bekendste pretparken van het land zijn gevestigd.

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Fietstocht Golden Gate Bridge

Kamperen in Monument Valley

New York en Toronto

American Heritage

American Grandeurs

American Grandeurs

American Historic Highways

American Historic Highways

American Heritage

Alaska & Yukon Highlights

Met groepsreizen naar Amerika het noordoosten van het land verkennen

Amerika groepsreizen naar het noordoosten zijn misschien niet zo bekend als die naar andere delen van het land, maar daarom zeker niet minder leuk. Een van de hoogtepunten van deze reizen is natuurlijk New York, maar ook in wereldsteden als Boston en Washington proef je die typisch Amerikaanse cultuur én leer je van alles over de geschiedenis van het land. De Niagara Falls en Amish Country zijn andere pareltjes die vaak ook tot een reisprogramma in Noordoost-Amerika behoren.

Groepsreis Noord Amerika

Andere rondreizen door Amerika

Groepsreis Alaska

Een rondreis door Alaska

Tot slot is een wel heel bijzondere groepsreis door Amerika die door Alaska. Hier ontdek je een ruig natuurlijk landschap met dieren die daar nog ongestoord hun leven leiden. De kans is groot dat je er grizzlyberen, zwarte beren, wolven en misschien wel ijsberen spot. Toendra’s, gletsjers, meren en andere natuurlijke elementen geven je het gevoel op een heel andere planeet te zijn beland. Zeker omdat het reizen door Alaska niet zo eenvoudig is als in de rest van het land, zijn Amerika groepsreizen naar deze staat extra aantrekkelijk.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…