Zoek & boek

Groepsreis New York

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op naar New York met een groepsreis van een bekende reisaanbieder

The Big Apple, The City That Never Sleeps, de stad die je voor de rest van je leven niet meer zult vergeten! Op naar New York! Dat deze trendy stad aan de oostkust van Amerika ligt en met een iets meer dan acht uur durende vlucht vanuit Nederland te boeken is, is een fijne bijkomstigheid. Je stapt meteen uit het vliegveld van je eindbestemming. Maar hoe het dan met de rest van de logistiek zit? Bezoek je New York met een groepsreis, dan hoef je je daarover geen zorgen te maken.

Groepsreis naar New York
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis naar New York

New York groepsreizen

Samen met een gids dwars door de urban jungle van New York

Eerlijk is eerlijk, de stad kan een behoorlijke jungle zijn! Een urban jungle, dan. Zijn inwoners lijken van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer. En alhoewel het tempo van het dagelijks leven daarmee behoorlijk hoog ligt, is de sfeer in de stad aangenaam ontspannen. Samen met een gids baan je je een weg tussen de wolkenkrabbers door, langs de fameuze yellow cabs, op naar telkens weer een indrukwekkende bezienswaardigheid. Daar heeft New York er genoeg van!

Bij welke reisaanbieders kan je naar New York met een groepsreis?

Een groepsreis New York is bij tal van aanbieders te boeken. Denk bijvoorbeeld aan TUI of ANWB. De kans is groot dat je in het verleden bij een van hen al eens eerder een vakantie hebt geboekt. Maar ook reisbureaus als SRC Reizen en NRV, die bekendstaan om hun goed georganiseerde verre (cultuur)reizen, bieden groepsreizen naar New York aan. Boeken kan het hele jaar door.

Groepsreis New York reisaanbieder

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Coast to Coast (15 dagen)

New York

Best of the East & West (23 dagen)

New York

Best of the East & Florida (20 dagen)

New York

Best of the East (11 dagen)

New York

Best of the East & California (16 dagen)

New York

Van New Orleans naar New York, 18 dagen

New York
Groepsreis ‘Totally New York’ met TUI

‘Totally New York’ met TUI

Neem bijvoorbeeld reisorganisatie TUI. Deze biedt een New York groepsreis van 7 dagen aan. ‘Totally New York’ heet het pakket. Een passende naam, want je bezoekt bijna alle denkbare highlights van deze stad. In de volgorde van het reisprogramma zijn dat: 5th Avenue, Central Park, het Vrijheidsbeeld, downtown Manhattan en de wijken Greenwich Village, Soho en Chelsea. Het extra leuke van deze New York groepsreis is dat deze uit maximaal 20 deelnemers bestaat. Ook verblijf je tijdens je bezoek aan de stad in hetzelfde hotel.

Andere rondreizen door Amerika

Een culturele groepsreis naar Empire City

Een culturele groepsreis naar Empire City

Jawel, we hebben het nog steeds over dezelfde stad: ook Empire City is een (weliswaar wat minder bekende) bijnaam voor New York. Wil je meer dan daar alleen de populairste hoogtepunten zien? Kies dan voor een groepsreis naar New York met NRV. Alhoewel je natuurlijk ook het Vrijheidsbeeld, Central Park en het Financial District bezoekt, is er meer dan genoeg tijd die aan ook de wat minder drukbezochte bezienswaardigheden wordt besteed. Neem bijvoorbeeld de High Line, de Hudson Yards en Harlem.

Gedeeltelijk zelf invulling geven aan je reisprogramma

Bouwstenen zijn extra’s die je vaak bij langere (rond)reizen aan je reisprogramma kan toevoegen om die zo te personaliseren. Reisbureau NRV biedt deze mogelijkheid echter ook aan voor zijn New York groepsreis. De reis duurt 7 dagen en omvat de vlucht, transfer, hotel en volledige begeleiding van een Nederlandstalige reisleider. Daarnaast kan je je verblijf met diverse extra’s, zoals excursies, op een nog persoonlijkere manier vormgeven. Houd er wel rekening mee dat dit meestal op beperkte data mogelijk is.

Groepsreis New York samenstellen
Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…