Zoek & boek

Groepsreis Andalusië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een groepsreis naar het temperamentvolle Andalusië

Een groepsreis naar Andalusië is een reis naar een wel heel bijzonder stukje Spanje. Eigenlijk is deze uiterst zuidelijke regio van dit mediterrane land met geen enkel ander stukje Europa te vergelijken. Cultuursteden, witte dorpjes, natuurgebieden en natuurlijk strand, er is meer dan genoeg te beleven. Na een groepsrondreis door Andalusië kom je vol verhalen weer thuis. En misschien wel met de wens om nog een keer terug te gaan. Want de veelzijdigste regio van Spanje smaakt absoluut naar meer.

Andalusie groepsreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis naar Andalusië

Groepsreizen Andalusië

Avontuurlijke, actieve groepsreizen

Geïnteresseerd in een combinatie van cultuur en natuur? Reisorganisatie Sawadee staat bekend om haar avontuurlijke en actieve groepsreizen die zich richten op een authentieke ervaring van de bezochte bestemmingen. Sawadee onderscheidt zich door de nadruk te leggen op duurzaam toerisme, waarbij respect voor natuur, cultuur en lokale gemeenschappen centraal staat. Bij deze organisatie zijn onder andere 10-daagse groepsreizen naar Andalusië te boeken. In het programma van deze 10-daagse reis zijn onder andere Malaga, Ronda, Sevilla, Cordoba en Granada opgenomen.

Uitgelichte rondreizen door Andalusië

Wandelreis Andalusië – Spanje, 8 dagen

Andalusië

Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen

Andalusië - Sevilla

Spanje, 18 dagen

Andalusië - Sevilla

In 12 dagen langs de hoogtepunten van Andalusië

Ook Djoser heeft een Andalusië groepsreis in zijn aanbod. Het programma is grotendeels vergelijkbaar met dat van Sawadee, maar duurt iets langer, namelijk 12 dagen. Met Djoser begin je je groepsreis Andalusië in Ronda. Daar verblijf je 3,5 dag om behalve de stad zelf ook natuurgebieden zoals nationaal park El Torcal te bezoeken. Daarna zet je koers naar Sevilla, waar je 3 dagen verblijft. Na Sevilla bezoek je Cordoba en Granada, om vervolgens vanuit Malaga weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Andalusië groepsreis
Groepsreis Andalusië 8 dagen

Een groepsrondreis naar Andalusië van 8 dagen

Korter de tijd? Wie zegt dat je ook dan niet een goede indruk van Andalusië kan krijgen? Zo kan je bij bijvoorbeeld TUI al een 8-daagse groepsreis naar Andalusië boeken. Gezien het kleinere aantal dagen doorloop je dan wel een wat drukker reisprogramma. Iedere dag vertrek je naar een volgende bestemming. Met deze iets meer dan een week durende groepsreis naar Andalusië bezoek je achtereenvolgens Malaga, Ronda, Jerez de la Frontera, Sevilla, Cordoba, Baeza, Ubeda en Granada. Je vliegt via Malaga weer terug naar huis.

Andalusië in combinatie met het nog altijd Britse Gibraltar

Natuurlijk is dit soort groepsreizen ook te boeken bij De Jong Intra vakanties, die je waarschijnlijk wel kent als specialist in busreizen. Ook bij De Jong Intra boek je een reis die in feite een vlieg-busreis is. Je stapt dus niet in Nederland op, maar bij aankomst in Zuid-Spanje. Wist je dat je bij deze reisaanbieder Gibraltar en Andalusië ook in een groepsreis kan combineren? Je bezoekt dan Granada, Baeza, Cordoba, Sevilla, Jerez de la Frontera, Ronda, Gibraltar en Algeciras. De reis duurt 8 dagen.

Groepsreis Andalusie Gibraltar

Soorten rondreizen door Spanje & Andalusië

Een groepsrondreis Andalusië als wandelvakantie

Een groepsrondreis Andalusië als wandelvakantie

Ook sportievelingen kunnen in de uiterst zuidelijke stukje Spanje hun hart ophalen. Een groepsrondreis Andalusie kan namelijk ook de vorm van een wandelvakantie hebben. Dit soort groepsreizen naar Andalusië boek je bijvoorbeeld via Wandelvakanties.nl. Het letterlijke en voor natuurlijkhebbers ook figuurlijke hoogtepunt van de regio is de Sierra Nevada. Tussen de grillige rotspartijen, die ook voor ervaren wandelaars een flinke uitdaging kunnen vormen, verblijf je telkens in pensions in schilderachtige, witte dorpjes. Een wandelvakantie die je niet zomaar overtreft!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…