Zoek & boek

Groepsreis Canada

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een groepsreis naar de schitterende natuur van Canada

Dat Canada een droombestemming is, daarover zal vrijwel iedereen het eens zijn. De adembenemende natuur laat een onuitwisbare indruk op je achter. Bossen, rivieren, meren, besneeuwde bergtoppen en meer: als natuurliefhebber heb je hier geen klagen. Met een groepsreis naar Canada kan je alles op je gemak in je opnemen. Bovendien heb je geen stress van het zelf moeten plannen, valt de reis vaak goedkoper uit dan een individuele reis én kan je rekenen op de gezelligheid van reisgenoten.

Groepsrondreis Canada
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Canada

Canada groepsreis

Het tweede grootste land ter wereld

Dat Canada een groot land is, kan je haast een understatement noemen. Het is namelijk het tweede grootste land ter wereld. Daarom gaat een groepsreis naar Canada altijd naar één specifiek deel van het land. Je ziet dat vrijwel alle reisorganisaties die reizen naar het land aanbieden, een groepsreis naar West-Canada in hun aanbod hebben opgenomen. Het westen staat bekend om zijn vele nationale parken en steden als Vancouver en Calgary. Het hoogtepunt van een groepsreis naar Oost-Canada zijn natuurlijk de Niagara-watervallen.

Uitgelichte rondreizen door Canada

15-daagse single groepsrondreis West-Canada

19-daagse groepsrondreis West-Canada

Geliefde rondreisroutes

We noemden hierboven al even dat groepsreizen naar West-Canada bijna overal worden aangeboden. Het westen is onder andere geliefd vanwege zijn vele bossen, (gletsjer)meren, de Canadese Rockies en de vele mogelijkheden tot outdooractiviteiten. Vancouver Island is een vast onderdeel van zo een reis. In een groepsreis naar Oost-Canada zijn vaak de steden Toronto, Ottawa, Quebec en Montreal opgenomen, net als de beroemdste watervallen ter wereld, de Niagara-watervallen. Ook kan je een rondreis door alleen de Canadese Rockies maken.

Canada groepsreis routes
Groepsreis Canada ANWB

Met de ANWB naar Canada voor de groepsreis van je leven

Als je online zoekt, vind je de ANWB steevast als resultaat op de zoekopdracht ‘Canada groepsreis’. De reisorganisatie heeft een ruim aanbod aan reizen naar Canada, zowel individueel als in groepsverband en ook de combinatie met de Verenigde Staten is mogelijk. Zo kan je bij de ANWB een Canada groepsreis voor singles boeken met een duur van 15-dagen. Ook de 19-daagse groepsreis naar West-Canada is populair. Je bezoekt dan Vancouver, Valemount, Jasper, Banff, Salmon Arm, Whistler, Port Alberni en Victoria en eindigt weer in Vancouver.

Met TUI op groepsreis naar Canada

Ook met TUI kan je op groepsreis naar Canada. Wederom is de reis naar het westen het geliefdst. Hij is net een dagje korter dan die van de ANWB en duurt dus 18 dagen. Ook het reisprogramma ziet er anders uit. Boek je bij TUI een groepsreis naar Canada, dan ziet je programma er als volgt uit: Vancouver – Victoria – Campbell River – Telegraph Cove – Port Hardy – Prince Rupert – Smithers – Prince George – Mount Robson – Jasper – Banff – Yoho National Park – Revelstoke – Whistler. Ook behoort een 15-daagse groepsreis naar Canada en de Rocky Mountains tot de mogelijkheden.

Groepsreis Canada TUI

Soorten rondreizen door Canada

Canada groepsreis oosten

Op naar Oost-Canada

Maar ook de andere kant van het land is oogverblindend. Kies jij voor een groepsreis naar Oost-Canada, die onder andere te boeken is bij NRV, Fox en Askja Reizen? Volgens verreweg de meeste reizigers zijn de Niagara-watervallen het absolute hoogtepunt. Het zijn de grootste watervallen ter wereld en ze liggen op de grens met de Verenigde Staten. Bij NRV boek je bijvoorbeeld een groepsreis naar Canada waarbij je Toronto, de Niagara Falls, Ottawa, Quebec en Montreal bezoekt.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…