Zoek & boek

Groepsreis Costa Rica

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Maak je keuze uit de vele groepsreizen naar Costa Rica

Costa Rica is eigenlijk maar een kleine republiek in Midden-Amerika, gelegen tussen Nicaragua in het Noorden en Panama in het zuiden. Een republiek die, ook gedurende roerige tijden in deze regio, altijd zijn kalmte weet te bewaren. Pura Vida, zoals de inwoners zeggen: een boodschap die zoiets betekent als ‘positiviteit en dankbaarheid’. Een een boodschap die je tijdens een groepsreis naar Costa Rica ook zeker voelt. Pak jij je koffers binnenkort ook?

Costa Rica groepsreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis naar Costa Rica

Groepsrondreis Costa Rica

Elke minuut van je vakantie is het genieten geblazen

Costa Rica is een prettig en veilig land. Toch kiezen veel mensen voor een van de vele groepsreizen naar Costa Rica. Daar zijn genoeg redenen voor. Zo hoef je zelf niet de hele route uit te stippelen en zorg te dragen voor de logistiek. Elke minuut van je vakantie is het genieten geblazen. Ook de gezelligheid van anderen draagt bij aan het slagen van de reis. Samen ontdekken jullie tijdens een Costa Rica groepsreis weelderige regenwouden, vulkanische landschappen, goudgele zandstranden en een hoop wildlife.

Uitgelichte rondreizen door Costa Rica

Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

Rondreis Costa Rica, 21 dagen

Rondreis Costa Rica & Panama, 21 dagen

Rondreis Costa Rica, 16 dagen

Costa Rica, 14 dagen

Costa Rica, 19 dagen

De vele klimaten van Costa Rica

Costa Rica heeft een gevarieerd klimaat en verschillende microklimaten. Afhankelijk van waar je bent, kunnen de weersomstandigheden dus flink verschillen. Terwijl het in de regenwouden en aan de tropische stranden broeierig warm kan zijn, kan je in het nevelwoud van Monte Verde vaak maar beter je jas aantrekken. Elke dag is dus weer een verrassing. De beste reistijd voor een groepsreis naar Costa Rica is tussen december en april. Je reis kan je boeken bij verschillende Nederlandse reisaanbieders.

Costa Rica klimaten
23 daagse groepsreis Costa Rica

Ruim drie weken op pad om Costa Rica te ontdekken

Costa Rica groepsreizen zijn te boeken bij elke reisaanbieder die ook verre reizen naar andere bestemmingen aanbiedt. Dat is enerzijds fijn, maar anderzijds kan dat het kiezen wel wat moeilijker maken. Wij zetten een paar opties voor je op een rijtje. Laten we beginnen met de 23-daagse Costa Rica-groepsreis van Sawadee. Je programma is daar als volgt: San José – Cahuita – Tortuguero – Fortuna – Rincón de la Vieja – Monte Verde – San Gerardo de Dota – Corcovada – San José. Natuur staat bij Sawadee centraal. De accommodaties liggen dan ook altijd in een natuurlijke omgeving.

Ook de ANWB biedt naar Costa Rica een groepsreis aan

Via de ANWB kan je in Costa Rica ook aan een groepsreis deelnemen. Je hebt bij deze bekende reisaanbieder de keuze uit twee soorten groepsreizen: een van 18 en een van 19 dagen. De route ziet er als volgt uit: San José – Tortuguero – Puerto Viejo de Sarapiqui – La Fortuna en de Arenalvulkaan – Manuel Antonio – Monte Verde – Rincon de la Vieja – Playa Papagayo/Tamarindo en tot slot weer hoofdstad San José. Je verblijft met een ANWB groepsreis naar Costa Rica in centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.

Groepsreis Costa Rica ANWB

Soorten rondreizen door Costa Rica

Groepsreis Costa Rica TUI

Een reis van iets meer dan twee weken

Tot slot willen we ook de mogelijkheden van TUI nog even benoemen. Deze aanbieder heeft groepsreizen naar Costa Rica van 16 en 23 dagen. Ook met een korte reis kan je alsnog meer dan genoeg van het land zien. Deze groepsreis Costa Rica van TUI brengt je naar San José, Tortuguero, La Fortuna, Rincón de la Vieja, Monteverde, Puntarenas, Manuel Antonio, Grecia en tot slot weer San José.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…