Zoek & boek

Groepsreis Italië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een en al romantiek en historie tijdens een groepsreis door Italië

Met zijn rijke geschiedenis, mediterrane sfeer, prachtige stranden en overheerlijke eten vormt Italië voor een groepsreis een ideale bestemming. Een reis waarbij je tal van hoogtepunten van het land ontdekt, terwijl je zelf geen zorg hoeft te dragen voor de logistiek. Pas dan kan je écht volop genieten. Bovendien stellen groepsreizen naar Italië je in de gelegenheid om anderen te ontmoeten die dezelfde passie voor reizen hebben.

Groepsreis door Italië
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Italië

Groepsrondreis Italië

Zoveel om uit te kiezen

Italië staat bol van de romantiek. Denk maar aan de glooiende heuvels van Toscane, waar je je tussen de ontelbare cipressen en olijfbomen door in het decor van films als La Vita E Bella en Under The Tuscan Sun begeeft. In het stijlvolle Noord-Italië struin je door de Milanese winkelstraten en bezoek je de woning waar Romeo zijn Julia onder haar balkon een serenade bracht. Een groepsrondreis naar Puglia trakteert je op zijn beurt op het meest authentieke stukje Italië. En dan hebben we het over eilanden als Sardinië en Sicilië nog niet eens gehad.

Uitgelichte rondreizen door Italië

Wandelreis Toscane – Italië, 8 dagen

Toscane

Fietsreis Sardinië – Italië, 8 dagen

Sardinië

Italië Zuid & Sicilië, 20 dagen

Sicilië - Rome

Fietsreis Puglia – Italië, 8 dagen

Puglia

Rondreis Oost-Italië Umbrië & de Marken, 15 dagen

Umbrië

Rondreis Zuid-Italië & Sicilië, 15 dagen

Sicilië - Napels

Wandelreis Abruzzen, 8 dagen

Wandelreis Cinque Terre – Italië, 8 dagen

Wandelreis Amalfikust – Italië, 8 dagen

Rondreis Sardinië, 12 dagen

Sardinië

Waar boek je groepsreizen naar Italië?

Of je nu een groepsrondreis door Italië wilt maken of lekker zelfstandig op pad wilt, bij tal van reisbureaus vind je een ruim aanbod aan reizen naar het land van de laars. Wie Italië met een groepsreis wil ontdekken, is aan het juist adres bij onder andere TUI, De Jong Intra en ANWB. Het kan gaan om een vlieg- en busreis, maar ook om alleen een busreis. Dat is doorgaans afhankelijk van de bestemming en route van de reis.

Groepsreis Italië boeken
Groepsrondreis naar Puglia

Een groepsrondreis naar Puglia

Puglia is sinds een tijdje in opkomst. Reden genoeg om deze Zuid-Italiaanse regio te bezoeken, nu deze nog grotendeels ongerept is. Zo een groepsreis naar Italië boek je bijvoorbeeld bij TUI. Deze reisaanbieder neemt je in 8 dagen mee naar Brindisi, Polignano a Mare, Martina France, Matera, Alberobello, Ostuni, Santa Maria di Leuca, Lecce en Gallipoli. Het gaat om een vlieg- en busreis. Vanuit Nederland vlieg je voor deze groepsreis naar Puglia direct naar Brindisi.

Op groepsreis naar Sicilië

Een groepsreis naar Italië kan natuurlijk ook een reis naar een van zijn prachtige eilanden betekenen. Zo een reis kan je onder andere bij SRC Reizen boeken. Deze bieden je een 8-daagse reis inclusief vlucht met Transavia aan. Vanuit Amsterdam vlieg je direct naar Catania, de tweede grootste stad van het land. Behalve die stad bezoek je tijdens deze reis ook Syracuse, Agrigento, het maffiamuseum in Salemi, de havenstad Cefalu, de vulkaan de Etna en de Romeinse overblijfselen van Taormina.

Groepsreis naar Sicilië

Soorten rondreizen door Italië

groepsreis naar Sardinië

Op groepsreis naar Sardinië

Beide Italiaanse eilanden staan bekend om hun schoonheid. Maar waar Sicilië vooral bekendstaat om zijn historische schatten, zijn het in Sicilië vooral de adembenemende stranden die de aandacht opeisen. Maak je in Sardinië een groepsreis, dan zal het strand daarvan ook vaak een belangrijk onderdeel uitmaken. Sardinië kan je overigens goed combineren met het Franse Corsica. Zo boek je bijvoorbeeld bij TUI een 12-daagse groepsrondreis naar Sardinië en Corsica. Je maakt de oversteek op dag 6. Op Corsica is Ajaccio, de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte, een van de hoogtepunten.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…