Zoek & boek

Groepsreis Japan

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Met groepsrondreizen magisch Japan ontdekken

Japan is niet zomaar een land, maar lijkt wel een verzameling aan werelden. Niet zo gek, wanneer je je bedenkt dat het uit duizenden eilanden bestaat en wel 4000 kilometer lang is. Dat betekent een enorme verscheidenheid aan cultuur, natuur en lokale gebruiken. Tijdens groepsrondreizen door Japan zie je het met eigen ogen. Drukke steden, een binnenland dat één en al rust uitademt, tempels, geisha’s en veel meer. Ben jij klaar voor dit avontuur?

Groepsrondreis Japan
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsrondreis door Japan

Waarom zou je Japan in groepsverband willen ontdekken

Waarom zou je Japan in groepsverband willen ontdekken?

Zelfs behoorlijk doorgewinterde reizigers kiezen er vaak voor om aan een van de vele groepsrondreizen door Japan deel te nemen. Want ook als is het een veilig land met een goede infrastructuur, Japan blijft ook enorm uitgestrekt. Ervaar jij het als een hoop geregel om tussen de verschillende eilanden te reizen? Zie je op tegen de taalbarrière? Of vind je het gewoon fijn om je ervaringen met medereizigers te delen? Dan zijn groepsrondreizen door Japan echt iets voor jou!

Uitgelichte rondreizen door Japan

Rondreis Japan, 11 dagen

Rondreis Japan, 22 dagen

Winterreis Japan, 15 dagen

Japan, 21 dagen

Een reis langs de hoogtepunten van Japan

Het is onmogelijk om het land in beperkte tijd in zijn geheel te verkennen. Daarom kiezen veel reizigers vaak voor een rondreis langs de absolute highlights. Natuur, cultuur en tradities komen daarin allemaal aan bod. Een interessante reisroute van twee weken ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: Kyoto – Hiroshima – Matsumoto – Mount Fuji – Tokyo. Natuurlijk worden op elke bestemming excursies in de omgeving aangeboden. Het verschilt per reisorganisatie welke dat zijn en in hoeverre deze in de pakketprijs zijn inbegrepen.

Een reis langs de hoogtepunten van Japan
Groepsreis Japan 3 weken

Een rondreis van drie weken

Heb je langer de tijd om het mystieke Japan te ontdekken? Overweeg dan eens een rondreis die in hoofdstad Tokyo begint en je vervolgens meeneemt naar Yudanaka, de Kisovallei, Hiroshima, Nagasaki, Mount Aso, Kyoto en Osaka. Ook bij dergelijke groepsrondreizen door Japan vind je een perfecte balans tussen natuur, cultuur en steden. Overigens heb je binnen iedere groepsreis ook regelmatig de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan een eigen dag of dagdeel. Ook dat is wel eens fijn!

Andere reizen door Japan

Groepsrondreizen door Japan in de wintermaanden

De meeste reizigers bezoeken Japan in het voor- of najaar. Dan zijn de temperaturen in de grootste delen van het land het aangenaamst. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je Japan ook in de wintermaanden kan bezoeken. Je reist dan vooral door het centrale en noordelijke deel van het land. Wat denk je bijvoorbeeld van het programma Tokyo – Mount Fuji – Takayama – Nagano – Jigokudani – Matsumoto – Nagano – Kyoto – Osaka? De met sneeuw bedekte bergen maken Japan zo mogelijk een nog magischer plek om te bezoeken.

Groepsrondreizen door Japan in de wintermaanden
Groepsrondreizen voor natuurliefhebbers

Groepsrondreizen voor natuurliefhebbers

Behalve cultuur, historie en natuurlijk technologie heeft dit Oost-Aziatische land ook natuur waar je u tegen zegt. Daarom bestaan er ook groepsnatuurreizen naar het land. Houd er wel rekening mee dat je deze vaak alleen bij specialistische reisbureaus kan boeken en dat de reisleiding niet altijd Nederlandstalig is. Berglandschappen, vele bijzondere boomsoorten, slapende vulkanen, maar ook tropische stranden: Japan heeft het allemaal. Pak jij binnenkort ook je koffers voor een van de groepsrondreizen door Japan?

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…