Zoek & boek

Groepsreis Marokko

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes
Van bruisende medina’s tot uitgestrekte woestijngebieden

Ontdek het met groepsreizen naar Marokko

Wil jij je eens laten onderdompelen in een geheel andere cultuur? Maar wel genieten van het comfort van een georganiseerde reis? Kies dan voor een groepsreis naar Marokko. Woestijngebieden, bergketens, historische steden en hun levendige markten binnen de oude stadsmuren, voor cultuurliefhebbers en avonturiers is er meer dan genoeg te zien en te doen. Het gezelschap waarmee je reist zorgt voor extra gezelligheid en je Nederlandssprekende gids zorgt ervoor dat je het land écht beleeft en leert kennen.

Groepsreizen Marokko
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Marokko

Groepsreis Marokko boeken

Waar boek je een vakantie naar Marokko als groepsreis?

Groepsreizen naar Marokko kan je bij uiteenlopende reisorganisaties boeken. Djoser, Kras en Fox Vakanties behoren tot de bureaus met een vast, ruim aanbod naar deze bestemming. De groepsgrootte kan variëren en ligt doorgaans tussen de 10 en de 25 deelnemers. Lees de reisdetails goed door om je van de groepsgrootte op de hoogte te stellen. Een groepsrondreis naar Marokko duurt doorgaans minstens een week, maar kan ook een lengte van 2 tot 3 weken hebben.

Uitgelichte rondreizen door Marokko

10-daagse groepsrondreis Marokko

Groepsreis Marokko Kort; Langs de koningssteden

Groepsreis Marokko Zuid; Van woestijn naar zee

Een groepsreis naar Marokko van 8 dagen

Heb je beperkt de tijd voor een vakantie? Geen zorgen. Er zijn meer dan genoeg reisaanbieders die je in net iets meer dan een week de hoogtepunten van dit prachtige land laten zien. Zo kan je bijvoorbeeld bij NRV een groepsreis naar Marokko van 8 dagen boeken. Je bezoekt dan onder meer de 4 koningssteden Marrakech, Rabat, Meknes en Fes. Allemaal werden ze in het verleden ooit als hoofdstad uitgeroepen door een Sultan. Je reis start in Casablanca en eindigt in het kleurrijke Marrakech.

Groepsreis Marokko 8 dagen
In twee weken van Casablanca naar Marrakech groepsreis

In twee weken van Casablanca naar Marrakech

Heb je wel langer de tijd om in Marokko een groepsreis te maken? Bij dezelfde reisaanbieder kan je ook een 14-daagse reis boeken. Ook daarin zijn alle koningssteden opgenomen. Na een rechtstreekse vlucht naar Casablanca trek je meteen door naar Rabat. Vervolgens bezoek je Meknes, Volubilis en Fes. Daarna vervolgt de reis zich in zuidelijke richting, naar Erfoud, de Todrakloof, Ouarzazate en Aït Ben Haddou, om vervolgens af te sluiten in Marrakech.

Een Marokko groepsreis voor natuurliefhebbers

Bij Sawadee kan je een groepsreis naar Marokko boeken waarvan het reisprogramma grotendeels hetzelfde is als dat van de 2-weekse rondreis van NRV. Het grote verschil is dat dit programma meer ruimte geeft aan natuurgebieden. Zo bezoek je de woestijn Erg Chebbi, de Todrakloof en Imlil in het hoge Atlasgebergte. Een kers op de taart van deze groepsreis naar Marokko is een bezoek aan het aan de Atlantische Kust gelegen Essaouira.

Marokko groepsreis voor natuurliefhebbers

Soorten rondreizen door Marokko

Marokko groepsreizen

De meest geschikte reisperiode om een groepsrondreis door Marokko te maken

Groepsreizen naar Marokko kan je behalve bij Sawadee ook bij onder andere Koning Aap, Shoestring, Djoser, ANWB, TUI en SRC Reizen boeken. De beste tijd voor een rondreis is het voor- of het najaar. Vooral de maanden april, mei, september en oktober zijn erg geschikt. Maart en november zijn ook prima maanden voor een groepsreis naar Marokko, maar houd dan wel rekening met lagere temperaturen in de berggebieden. Accommodatiemogelijkheden zijn divers en variëren van kleine gasthuizen tot riads en luxe hotels.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…