Zoek & boek

Groepsreis Noorwegen

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Als een ontspannen ontdekkingsreiziger met een groepsreis door Noorwegen

Een groepsreis door Noorwegen is al sinds jaar en dag geliefd. En dat is niet zo gek. Alleen al wanneer je het vanaf de praktische kant bekijkt, is er een hoop voor te zeggen. Tussen de verschillende bestemmingen in het land moeten regelmatig grote afstanden worden overbrugd. Dan is het wel zo lekker als je ontspannen achterover kan leunen en van het landschap kan geniete. Bovendien ontdek je met een groepsrondreis door Noorwegen ook de verborgen pareltjes en weet de reisgids je tot in detail te vertellen over deze Scandinavische bestemming.

Groepsreis door Noorwegen
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Noorwegen

Groepsreis-Noorwegen-seizoenen

Ieder seizoen zijn eigen charme

Wist je dat dit Scandinavische land tot de dunst bevolkte van heel Europa behoort? Dat betekent dat je er geniet van uitgestrekte en ongerepte natuur. Bossen, fjorden, meren, gletsjers en hoge plateaus waar je je even aan het eind van de wereld waant. In de zomermaanden geniet je tijdens groepsreizen naar Noorwegen van lange dagen, festivals en evenementen. In de wintermaanden verandert het land in een witte sprookjeswereld. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme.

Voor wie is een groepsreis naar Noorwegen geschikt?

Een betere vraag is misschien: voor wie niet? In een groep door dit prachtige Scandinavische land trekken is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, actievelingen en buitenmensen. Maar ook voor de reizigers die graag wat nieuws willen ontdekken zonder zelf de hele tijd achter het stuur te moeten zitten. Tot slot kan je als je Noorwegen met een groepsreis bezoekt ook rekenen op een flinke dosis gezelligheid. Doordat je unieke ervaringen met je medereizigers deelt, ontstaat vaak zelfs een hechte band.

Groepsreis Noorwegen voor wie
Groepsreis Noorwegen Van hoofdstad Oslo naar de wereldberoemde fjorden

Van hoofdstad Oslo naar de wereldberoemde fjorden

Het zal je niet verbazen dat de meeste groepsreizen naar Noorwegen in hoofdstad Oslo beginnen. Daar snuif je het moderne Scandinavische stadsleven op. Vervolgens trekken veel groepsreizen vervolgens verder naar de wereldberoemde fjorden. Om er daar veel van te kunnen zien, kies je het beste voor een groepsreis van Oslo naar Bergen. Onderweg kom je langs Flåm, waar vaak aan boord wordt gestapt van een trein naar Myrdal, om zo een van ’s werelds steilste treinritten te maken.

Uitgelichte rondreizen door Noorwegen

Wandelreis Noorwegen, 8 dagen

Rondreis Noorwegen, 12 dagen

Lofoten - Lofoten

Andere populaire routes voor groepsreizen

Met een groepsreis door Scandinavië kan je alle kanten op. Het wegennet is uitgebreid en goed onderhouden, waardoor niets je een strobreed in de weg hoeft te leggen. Zo is het ook prima mogelijk om nog verder naar het noorden te trekken. Via de Atlantische kust reis je dan bijvoorbeeld verder naar Trondheim en de Lofoten-eilanden, waar je de middernachtzon of het noorderlicht te ervaren. Een andere optie is om in het zuiden van Noorwegen een groepsreis te maken. Daar zijn onder andere Stavanger, Kristiansand, Preikestolen, het Lysefjord en Arendal hoogtepunten.

Andere populaire routes voor groepsreizen Noorwegen

Andere rondreizen door Noorwegen

Algemene informatie groepsreis Noorwegen

Algemene informatie

Een groepsreis door Noorwegen maak je meestal per bus. Behalve het transport zelf zijn ook de accommodaties en (een deel van) de maaltijden inbegrepen. Hetzelfde geldt voor een groot deel van de excursies. Houd er wel rekening mee dat dit niet bij elke reisaanbieder exact hetzelfde is. Ga dus van tevoren na welke uitstapjes en entreegelden er zijn inbegrepen, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Sommige reisorganisaties integreren ook treinreizen in hun programma. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde rit bij Flåm.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…