Zoek & boek

Groepsreis Thailand

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op groepsreis door Thailand: samen met anderen op avontuur

Wil jij tijdens je vakantie je avonturen met anderen kunnen delen? Dan is een groepsreis door Thailand misschien wel iets voor jou. Onder leiding van Nederlandssprekende reisleiding ontdek je samen met andere reizigers alle hoogtepunten van dit populaire land in Zuidoost-Azië. Het tempo ligt vaak iets lager dan bij een individuele rondreis en binnen de planning is het op gezette tijdstippen mogelijk om je tijd geheel zelf in te vullen. Zo weet een groepsreis naar Thailand je de gezelligheid én vrijheid te bieden die je nodig hebt.

Groepsreis Thailand
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door Thailand

Groepsreis Thailand invulling

Op naar Bangkok, en dan? In Thailand kun je werkelijk alle kanten op

Een Thailand groepsreis begint vrijwel zonder uitzondering in hoofdstad Bangkok en zet daarna verder koers naar de verschillende hoogtepunten van het land. Vaak gaat een rondreis door het noorden of het zuiden. Heb je langer de tijd? Dan kun je kiezen voor een reis die de twee combineert. Er bestaat een duidelijk verschil tussen het noorden en het zuiden van het land. Het noorden wordt gekenmerkt door vooral jungle en meer rust, maar ook een moessonklimaat. Het zuiden staat meer bekend om zijn bountystranden en tropische klimaat.

Uitgelichte rondreizen door Thailand

15-daagse familierondreis Zuid-Thailand

Bangkok

Rondreis Thailand: Thailand in vogelvlucht

Rondreis Thailand: Ontdek de geheimen

Rondreis Thailand: Hoogtepunten van Thailand

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië en Thaise stranden

Combinatiereis Het beste van Thailand en Laos

14 daagse fly drive Zuid Thailand

Bangkok

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Bangkok

15 daagse singlereis Zuidelijke parels Thailand

Bangkok

Een groepsreis door Zuid-Thailand

Heb je zin in een exotische strandvakantie? Dan zit je met een groepsreis door Zuid-Thailand helemaal goed. Phuket, de Phi Phi eilanden en Krabi met zijn rotsachtige formaties staan garant voor een onbezorgd verblijf onder de Thaise zon. Snorkelen tussen de kleurrijke vissen en drinken uit een kokosnoot, als dat niet als een droom klinkt? In een groepsreis naar Thailand als deze is vaak echter ook genoeg afwisseling opgenomen. Wat dacht je van Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstocht door Bangkok en het grootste tropisch regenwoud van Zuidoost-Azië ontdekken in Khao Sok?

Een groepsreis door Zuid-Thailand
Een groepsreis door Noord Thailand

Het noorden van het land ontdekken

Net zo makkelijk als het zuiden kun je ook het noorden van het land bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld bij de ANWB een Thailand groepsreis door het noorden boeken. Ook NRV biedt een Thailand groepsreis door het noorden aan. Vaker duren deze iets langer dan in het zuiden, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Hoogtepunten van een rondreis door het noorden zijn de regio Kanchanaburi, nationaal park Khao Yai, het bergdorpje Pai, cultureel Chiang Mai, de Tham Lod grotten en nationaal park Doi Inthanon.

Eilandhoppen in Thailand

Tot de eveneens populaire groepsreizen door Thailand behoren ook de reizen waarbij je gaat eilandhoppen. Tussen zulke groepsreizen door Thailand bestaat een enorme variatie, want het land heeft wel honderden eilanden die allemaal geschikt zijn voor toerisme. Tot de geliefde combinaties behoort onder andere Koh Tao – Koh Phangan – Koh Samui. Die liggen allemaal in de Golf van Thailand. Vanuit Bangkok is het echter net zo makkelijk om verder te vliegen naar Phuket of Krabi. Behalve in de Golf van Thailand liggen er ook meer dan genoeg eilanden in de Indische Oceaan.

Eilandhoppen in Thailand groepsreis

Andere rondreizen door Thailand

Groepsrondreis Thailand keuze maken

Neem de tijd om je keuze te maken

Of je nu bij de ANWB een groepsreis door Thailand boekt, via NRV of misschien wel TUI een groepsreis in Thailand gaat maken, één ding is zeker: je zult je ogen uitkijken. Toegegeven: het aanbod kan overweldigend zijn. Neem daarom voldoende tijd om per aanbieder te bekijken welke groepsreis door Thailand jou het meeste aanspreekt. Vervolgens kun je prijzen en andere details met elkaar vergelijken.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…