Zoek & boek

Groepsreis West-Amerika

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op groepsrondreis langs de westkust van Amerika

Staat een bezoek aan de Verenigde Staten hoog op jouw verlanglijstje? Maar wil je het avontuur liever niet in je eentje aangaan? Dan is een groepsreis langs de westkust van Amerika misschien wel iets voor jou. Met een ervaren reisgids die alles van de regio weet, ontdek je interessante feiten over de natuur, cultuur en de geschiedenis van de plekken die je aandoet. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de planning van je reis én ontmoet je nieuwe mensen met wie je jouw onvergetelijke reiservaring deelt.

Groepsreis West-Ameirka
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis door West-Amerika

Groepsreis San Fransisco Los Angeles

Reis van San Francisco tot Los Angeles

Met een rondreis langs de westkust van Amerika wordt vaak de reisroute langs de Pacific Coast Highway bedoeld. Dit is een legendarische snelweg die langs de hele kust van Californië loopt. Orange County en Mendocino County zijn het begin- en eindpunt van deze route. Doorgaans gaat een rondreis Amerika langs deze westkust van San Francisco tot Los Angeles of natuurlijk andersom. Je reist onder andere langs de Big Sur en kustplaatsjes als Monterey. De afstand tussen San Francisco en Los Angeles bedraagt maar iets meer dan 600 kilometer. Dat betekent dat je deze Amerika rondreis langs de westkust ook in groepsverband prima in acht tot negen dagen kunt maken. Een interessant reisschema is: Los Angeles – Malibu – Santa Barbara – Monterey – San Francisco.

Amerika rondreizen langs de westkust inclusief nationale parken

Zelfs wanneer je nog nooit voet op Amerikaans grondgebied hebt gezet, is de kans groot dat je weet hoeveel imposante natuurparken het westen van de Verenigde Staten rijk is. Een rondreis langs de westkust van Amerika kan je daarmee dan ook goed combineren. Je kan daarbij denken aan een reis inclusief een bezoek aan de nationale parken Yosemite, Sequoia, Zion, Bryce Canyon en Grand Canyon. Kies je voor een van de groepsreizen Amerika aan de westkust inclusief deze parken? Dan moet je al gauw rekenen op een reisprogramma van 18 tot 21 dagen.

Groepsreis West Amerika Nationale Parken

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Fietstocht Golden Gate Bridge

Kamperen in Monument Valley

New York en Toronto

American Heritage

American Grandeurs

American Grandeurs

American Historic Highways

American Historic Highways

American Heritage

Alaska & Yukon Highlights

Nog meer uitbreiding rondreis West Amerika

Nog meer uitbreiding rondreis

Heb je meer dan genoeg tijd om tijdens een rondreis door Amerika de westkust én een stuk van het binnenland te verkennen? Er bestaan ook groepsreizen die je behalve naar de bekendste nationale parken ook meenemen naar Lake Powell en Monument Valley. Deze liggen ten oosten van Bryce Canyon en Grand Canyon. Lake Powell is een enorm meer tussen Utah en Arizona en wordt vaak het mooiste meer van de Verenigde Staten genoemd. Bij Monument Valley vind je de rotsformaties die het Amerikaanse landschap zo typeren en ook vaak het decor van Amerikaanse speelfilms zijn.

Andere rondreizen door Amerika

De beste periode voor groepsreizen naar de westkust van de VS

De beste periode voor groepsreizen naar de westkust van de VS

Voor een rondreis naar de westkust van Amerika geldt over het algemeen het voorjaar als de beste reisperiode. Van april tot en met juni is de natuur op zijn mooist, zijn de temperaturen aangenaam en is het er een stuk minder druk dan in de zomermaanden. Ook in de herfst is het prima vertoeven aan deze kant van het land. De herfstkleuren geven in die periode een extra spectaculair tintje aan de landschappen langs de kust.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…