Zoek & boek

Groepsreis Bali

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Groepsreizen naar Bali, het Eiland der Goden

Groepsreizen naar Bali zijn al sinds jaar en dag mateloos populair. En dat is geheel niet zonder reden. Daar, aan de andere kant van de wereld, geniet je niet alleen van het warme klimaat zelf, maar heb je ook het gevoel in een warm bad ondergedompeld te worden. De vriendelijke bewoners die altijd een glimlach op hun gezicht lijken te hebben, zijn volgens vele reizigers dan ook de kers op de taart. Bali is bovendien een spiritueel eiland met een rijke cultuur. Pak jij binnenkort ook je koffers naar het ‘Eiland der Goden’?

Bali groepsreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis naar Bali

Groepsreizen Bali

Vulkanen, rijstvelden, tempelcomplexen en nog veel meer

Tempelcomplexen, gezellige lokale marktjes en uitgestrekte rijstvelden, ze lijken in iedere Balinese plaats tot de vaste ingrediënten te behoren. Of het gaat vervelen? Integendeel! Het is bovendien ook maar lastig om de vele bezienswaardigheden van Bali in één adem te noemen. Ubud, de Gili-eilanden en de vulkaan Gunung Batur (Mount Batur) ontbreken echter aan vrijwel geen enkele reisroute. Groepsreizen naar Bali zijn dan ook een aaneenschakeling van verrassingen.

Uitgelichte rondreizen Bali

10 daagse fly drive Bali Strand & Cultuur

Benoa

14-Daagse rondreis Bali

Bali

Bali – Gili Explorer

Bali – Gili Explorer Deluxe

Bali Roulette

De schoonheid van Bali

Hoogtepunten van Bali

De eilandjes rondom Bali

Een Bali groepsreis beperkt zich in veel gevallen niet tot het eiland zelf. Vlak bij Bali liggen namelijk verschillende kleine eilandjes die de moeite van een bezoek ook waard zijn. De bekendste zijn natuurlijk de Gili-eilanden: Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan. Parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, here you come! De laatste jaren ontdekken ook steeds meer reizigers de Nusa’s: Nusa Penida, Nusa Lembongan en Nusa Ceningan. Op deze bestemmingen proef je nog iets meer van het authentieke eilandleven.

Eilanden rondom Bali
Bekende en minder bekende hoogtepunten Groepsreis Bali

Bekende en minder bekende hoogtepunten

Groepsreizen naar Bali bieden een mooie combinatie van avontuur en ontspanning. Ze zijn te boeken bij verschillende organisaties, zoals Shoestring, Koning Aap, Sawadee en TUI. Veel reisaanbieders kiezen ervoor om hun route te starten in Sanur, een gezellig kustplaatsje waar genoeg te doen is, maar waar het nooit écht enorm druk is. Daarna neemt bijvoorbeeld reisbureau NRV je op een Bali groepsreis mee naar het minder bekende Belimbing en Pemuteran. Daarna bezoek je Lovina en het culturele hart van Bali, Ubud. Je eindigt je reis weer ontspannen op de stranden van Sanur.

Voor ieder wat wils

Per reisorganisatie kan het programma sterk verschillen. Bedenk daarom van tevoren goed wat jij graag wilt zien en doen en waaraan jij behoefte hebt. Voornamelijk strand? Of ga je liever cultuursnuiven of aan sportieve activiteiten deelnemen? Het aanbod is in elk geval groot. Zo zijn er ook groepsreizen speciaal voor jongvolwassenen naar Bali en vind je bij een groot deel van de reisaanbieders ook singlereizen.

aanbod Bali groepsreizen

Andere rondreizen door Indonesië

Praktische informatie over groepsreizen naar Bali

Praktische informatie over groepsreizen naar Bali

De beste periode voor een bezoek aan Bali is tijdens het droge seizoen, tussen april en oktober. De kosten van een reis zijn afhankelijk van de lengte, de reisperiode en natuurlijk de aanbieder, maar ook van wat er in een pakket is opgenomen. Ga na welke excursies en activiteiten zijn inbegrepen en voor welke je eventueel nog zal moeten bijbetalen. In plaats van deelnemen aan een optionele excursie kan je ook  je eigen tijd invullen. Zo heb je zelfs wanneer je Bali met een groepsreis gaat ontdekken nog meer dan genoeg tijd voor jezelf!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…