Zoek & boek

Groepsreis Indonesië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Ontdek je nieuwe lievelingsland met een groepsreis naar Indonesië

Raakte je bij het eilandhoppen in Griekenland al de tel kwijt? Reken dan maar dat je in Indonesië écht een enorme verrassing wacht. Het land telt meer dan 17.000 verschillende eilanden. Daarvan zijn er 6.000 bewoond. Voor een groepsreis naar Indonesië kies je doorgaans uit enkele van de bekendste, en die zijn stuk voor stuk een prachtige weerspiegeling van de veelzijdigheid van het land. Tempels, rijstterrassen, regenwouden, hagelwitte zandstranden én bruisende cultuursteden maken groepsreizen naar Indonesië één grote verrassing.

Indonesië groepsreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een groepsreis naar Indonesië

Groepsreizen Indonesië

Cultuur, flora en fauna: er is zoveel te ontdekken

Indonesië heeft een unieke flora en fauna. Precies dat weet het hele jaar door bezoekers van over de hele wereld te trekken. Regenwouden, tropische stranden met koraalriffen en natuurlijk ook de vertederende orang-oetan, die in het wild alleen nog op enkele Indonesische eilanden voorkomt. Ook maak je tijdens een Indonesië groepsreis kennis met de vriendelijkheid en de cultuur van de bewoners. Een Nederlandssprekende gids vertelt je alles wat je wilt weten.

Uitgelichte rondreizen Indonesië

Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen

Bali

Zo divers heb je een bestemming misschien nog nooit gezien

Waar je ook bent, de geuren en kleuren komen je tegemoet. Zijn ze niet afkomstig van de uitgestrekte rijstterrassen of theeplantages, dan komen ze wel van de overheerlijke, verse fruitsmoothie waarvan je geniet terwijl je het uitzicht in je opneemt. Of van de geurende gerechten van de lokale markt. Vulkanen, jungles, moerasgebieden en meer: tijdens een groepsreis naar Indonesië kom je ogen en oren tekort. Net zo divers als de natuur is ook de Indonesische bevolking. In het land wonen maar liefst 300 etnische groepen met elk hun eigen tradities.

Indonesië groepsreizen
Het gemak van een groepsreis door Indonesië

Het gemak van een groepsreis door Indonesië

Zelfs wanneer je een ervaren reiziger bent, kan een groepsrondreis naar Indonesië verschillende voordelen bieden. Het land is immers enorm uitgestrekt. Logistiek gezien kan het daardoor een behoorlijk geregel zijn. Wil je dat niet allemaal zelf op je hoeven te nemen, kies dan voor een van de vele groepsreizen naar Indonesië die uiteenlopende reisbureaus aanbieden. Zo vind je onder andere bij Sawadee, 333Travel en TUI pakketten die interessante elementen met een dosis ontspanning weten te combineren.

Geliefde rondreisbestemmingen

Het zal je vast niet verbazen dat een groot deel van de groepsreizen naar Indonesië naar Bali gaat. Niet alleen de wereldberoemde highlights maken deze bestemming bijzonder, ook de spiritualiteit en cultuur van de bewoners doet dat. Ook al is Indonesië het grootste moslimland ter wereld, in Bali is men overwegend Hindoeïstisch. Maar wat dacht je ook van een groepsreis door Java en Bali? Hoogtepunten van Java zijn onder andere de Borobudur en de Bromo vulkaan. Ook kan een reisroute Sumatra omvatten, waar je oog in oog kan komen te staan met de orang-oetan.

Geliefde rondreisbestemmingen Indonesië

Andere rondreizen door Indonesië

Groepsreizen Indonesië hoe lang

Hoeveel dagen duren groepsreizen naar dit land?

Wil jij een groepsreis door Indonesië maken om de pracht van dit land met eigen ogen te zien? De kortste reizen duren een dag of 10, inclusief reisdagen. Het gaat dan vaak om een reis naar Bali, of een groepsreis waarin Java en Bali worden gecombineerd. De meeste reisprogramma’s beslaan echter rond de 21 dagen. Veel van de reisbureaus bieden groepsreizen naar Indonesië met gegarandeerd vertrek op bepaalde data. Dat geeft veel reizigers een prettig gevoel van zekerheid.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…