Zoek & boek

Individuele rondreis Costa Rica

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een individuele rondreis door Costa Rica geeft je die ware tropische vibes

Attentie aan alle natuurliefhebbers! Wanneer je een individuele rondreis door Costa Rica nog niet op je bucket list had staan, wordt het hoog tijd om die eraan toe te voegen. En misschien wel met stip op nummer één te zetten. Costa Rica staat bekend om zijn weelderige natuur, vele mogelijkheden tot ecotoerisme en de ontspannen sfeer. Pura Vida, zoals de bewoners zeggen. Het land is een veilige bestemming voor toeristen, dus je kan een individuele reis naar Costa Rica met een gerust hart boeken.

Costa Rica individuele rondreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct een individuele rondreis door Costa Rica

Rondreis Costa Rica individueel

Ongekend natuurschoon

De populariteit en veiligheid van het land blijkt ook wel uit het feit dat individuele reizen naar Costa Rica door het grootste deel van de reisbureaus worden aangeboden. Het natuurschoon van het land is wereldberoemd. Enkele hoogtepunten zijn het nationale park Arenal met de gelijknamige vulkaan, het Monteverde Cloud Forest Reserve en de prachtige stranden van Manuel Antonio. Fun fact: die laatste deel je met maar al te nieuwsgierige aapjes en wasberen. Houd je spullen en vooral etenswaren dus goed in de gaten!

Uitgelichte rondreizen door Costa Rica

17 daagse fly drive Highlights van Costa Rica

Arenal

Twee, maar nog liever drie weken

In Costa Rica duurt een rondreis vaak minimaal twee weken. Zoveel dagen heb je wel nodig om het belangrijkste natuurschoon van het land te kunnen zien.  Heb je tijd genoeg? Kies er dan zeker voor om Costa Rica met een privé rondreis van drie weken te verkennen. Zo kan je een indruk opdoen van zowel de uitgestrekte kustlijn als de tropische regenwouden en vulkanische gebieden in het binnenland. Bovendien blijft er zo tijdens een individuele rondreis door Costa Rica meer dan genoeg tijd over om af en toe lekker te ontspannen en even helemaal niets te doen.

Individuele rondreis Costa rica 2 weken
Individuele rondreizen Costa Rica

Op zoek naar rondreizen door Costa Rica om individueel te doen?

Een individuele rondreis door Costa Rica kan je bij veel verschillende reisbureaus boeken. Onder andere bij NRV vind je verschillende mogelijkheden. De reizen die dit bureau aanbiedt, zijn allemaal inclusief 4WD, zodat ook de wegen in het binnenland geen uitdaging vormen. De klassieke privé rondreis door Costa Rica duurt bij NRV 15 dagen. Je bezoekt diverse hoogtepunten van het land, waaronder Arenal, Monteverde en Rincón de la Vieja.

Van de ene naar de andere kustlijn

Bij diezelfde reisaanbieder kan je in Costa Rica ook een rondreis maken van kust tot kust. Dat is op deze bestemming extra bijzonder, omdat Costa Rica aan zowel de Stille Oceaan als aan de Caribische Zee (die deel uitmaakt van de Atlantische Oceaan) ligt. Aan de Caribische kust voel je een enorm tropische vibe. Het tempo ligt er lekker laag. Deze privé rondreis door Costa Rica begint en eindigt in hoofdstad San José. In de volgorde van het reisprogramma bezoek je Tortuguero, Puerto Viejo, La Fortuna en Arenal, Monteverde en Manuel Antonio.

Costa Rica individuele rondreizen

Soorten rondreizen door Costa Rica

Individuele rondreis door Costa Rica

Vind de rondreis die het beste bij jou past

Zijn deze reizen het net niet voor jou? Niet getreurd! Wil je naar Costa Rica om een rondreis individueel te maken, dan kan je bij tal van reisbureaus terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan Riksja Travel en 333Travel. Je vindt uiteindelijk altijd de rondreis die het beste bij je past!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…