Zoek & boek

Individuele rondreis Indonesië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op individuele rondreis door het prachtige Indonesië

Indonesië is een archipel die maar liefst 17.000 eilanden telt. Een paradijselijke bestemming dus, voor eenieder die op zoek is naar bijzondere natuurlijke schoonheid. Ook op het gebied van cultuur is tijdens een individuele rondreis door Indonesië meer dan genoeg te ontdekken. Natuurlijk zijn lang niet alle eilanden bewoond. De populairste voor een rondreis zijn Bali, Java en Sumatra. Lombok, dat op een steenworp afstand van Bali ligt, raakt pas nu langzaam maar zeker bekender. Tempels, rijstvelden, vulkanen en ongerepte oerwouden: dit en meer wacht je tijdens een individuele rondreis door Indonesie.

Indvidiuele rondreis door Indonesië
Waar wacht je nog op?

Boek direct een individuele rondreis door Indonesië

rondreis van verre
Van Verre Bekijk prijs
rondreis riksja travel
Riksja Travel Bekijk prijs
rondreis 333 travel
333 Travel Bekijk prijs
De Jong Intra Bekijk prijs
AsiaDirect Bekijk prijs
individuele rondreis indonesie orang oetan

Het thuis van de orang-oetan

Het is voor de meeste mensen niet de enige reden om een bezoek te brengen aan Indonesië, maar voor velen wel een hele belangrijke: de orang-oetan. De dieren zijn vandaag de dag alleen nog maar te vinden in de tropische regenwouden van Borneo en Sumatra. Tijdens een wandeling door de jungle aldaar kan je zomaar oog in oog komen te staan met deze intelligente en nieuwsgierige mensaap.

De populairste eilanden van Indonesië: Bali, Java en Sumatra

Van de drie bekendste eilanden van de archipel staat Bali vooral bekend om zijn uitgestrekte rijstvelden én stranden. Wat een individuele rondreis door Bali extra interessant maakt, is het feit dat het grootste deel van de bevolking hindoeïstisch is en er een bijzondere, spirituele levenswijze op nahoudt. Java is het culturele en economische hart van Indonesië en staat vooral bekend om zijn eeuwenoude tempels, zoals de Borobudur. Voor natuurliefhebbers is Sumatra zonder enige twijfel een must voor een individuele rondreis door Indonesië.

Individuele rondreis Indonesië eilanden
Individuele rondreis Indonesië zelf boeken

Een individuele rondreis door Bali en/of andere eilanden, kan je dat zelf boeken?

Wil je een privé rondreis door Bali en/of de andere eilanden maken? Dat kan. Mogelijkheden op het gebied van vervoer en accommodaties zijn er in overvloed. Je kan zelf achter het stuur kruipen, maar ook voor een privé chauffeur kiezen. En in een eenvoudige homestay verblijven, maar net zo goed in een luxe resort. In Bali een privé rondreis maken? Overweeg dan ook eens het inschakelen van een reisbureau. Zo brengt 333Travel je naar Bali, Gili Trawangan én zelfs Lombok.

Nederlandse reisbureaus

Net als 333Travel maken ook veel andere Nederlandse reisbureaus het mogelijk om rondreizen door Indonesië op individueel niveau te boeken. Vaak doen ze dat in de vorm van bouwstenen, zodat je je route alsnog grotendeels zelf samenstelt. Voor een individuele rondreis door Indonesië kan je onder andere terecht bij NRV, Van Verre en Riksja Travel.

individuele rondreis indonesie Nederlandse reisbureaus

Andere rondreizen door Indonesië

Een rondreis door Java & Bali van 21 dagen

Een individuele rondreis door Java en Bali

Bij onder andere reisbureau 333Travel ben je aan het juiste adres voor een volledig verzorgde individuele rondreis door Java en Bali. Je begint je reis in Jakarta en reist op Java vervolgens door naar Bogor, Bandung, Wonosobo, Yogjakarta, Malang en de Bromo vulkaan. Per ferry reis je verder naar Bali, om daar op de prachtige stranden van Nusa Dua in alle luxe je reis af te sluiten.

Java, Bali en Sumatra in één reis gecombineerd

Zoveel mogelijk van Indonesië zien? Bij onder andere Van Verre kan je een reis naar de drie populairste eilanden boeken. Zo maak je in Sumatra kennis met een traditionele stam en ga je met een jungletocht op zoek naar wilde dieren, bezoek je de immense tempels van Java en droom je weg bij de rijstvelden en het spirituele kunstenaarsstadje Ubud op Bali.

Java, Bali en Sumatra in één reis gecombineerd
Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…