Zoek & boek

Individuele rondreis Thailand

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op groepsreis door Thailand: samen met anderen op avontuur

Thailand is een land met vele verschillende gezichten. Hagelwitte zandstranden met wuivende palmbomen, dichtbegroeide jungles waar de apen van de ene naar de andere boomtak slingeren, boeddhistische tempels die met het scherpste oog voor details zijn gemaakt, maar ook torenhoge wolkenkrabbers. En laten we natuurlijk het streetfood niet vergeten: voor maar een paar euro beleef je een onvergelijkbare culinaire ervaring. De beste manier om met zoveel mogelijk aspecten van het land kennis te maken, is een individuele rondreis door Thailand.

Stel zelf je individuele rondreis door Thailand samen
Waar wacht je nog op?

Boek direct een individuele rondreis door Thailand

Thailand individuele rondreis

Een kant-en-klaar reispakket of de invulling (gedeeltelijk) zelf bepalen?

Een rondreis kan verschillende vormen aannemen. Bij vrijwel iedere reisaanbieder die reizen naar dit Zuidoost-Aziatische land aanbiedt, kun je een geheel georganiseerde rondreis boeken. Ook is het vaak mogelijk om voor een startpakket te kiezen. Je vlucht en je eerste nachten in hoofdstad Bangkok zijn dan vaak inbegrepen, maar daarna bepaal je je reisschema zelf. Andere reisaanbieders laten je jouw reis zelf in elkaar zetten met behulp van zogeheten bouwstenen.

Uitgelichte rondreizen door Thailand

15-daagse familierondreis Zuid-Thailand

Bangkok

Rondreis Thailand: Thailand in vogelvlucht

Rondreis Thailand: Ontdek de geheimen

Rondreis Thailand: Hoogtepunten van Thailand

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië en Thaise stranden

Combinatiereis Het beste van Thailand en Laos

14 daagse fly drive Zuid Thailand

Bangkok

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Bangkok

15 daagse singlereis Zuidelijke parels Thailand

Bangkok

Een self-drive of een rondreis met een privéchauffeur?

Wanneer je besluit om in Thailand een individuele rondreis te maken, moet je je ook afvragen of je zelf wilt rijden of op pad wilt met een privéchauffeur. Voor beide is wat te zeggen. Zelf rijden tijdens individuele reizen in Thailand is prima te doen dankzij het uitgebreide en goed onderhouden wegennetwerk van het land. Bovendien ervaar je zo optimale vrijheid. Aan de andere kant betekent een individuele rondreis door Thailand met chauffeur extra kunnen ontspannen.

Een self-drive of een rondreis met een privéchauffeur
Alternatieve vervoermiddelen voor een privé rondreis door Thailand

Alternatieve vervoermiddelen voor een privé rondreis door Thailand

Wil jij je rondreis door Thailand individueel maken? Dan hoef je je natuurlijk niet per se per auto van A naar B te verplaatsen. Ook het openbaar vervoer is in dit immens geliefde vakantieland namelijk goed geregeld. Tussen alle populaire bestemmingen kun je zowel met reguliere bussen als bussen speciaal voor toeristen reizen. Van tevoren online boeken is mogelijk. Tussen Bangkok en Chiang Mai rijdt een trein, wat het net zo makkelijk maakt om ook naar het noorden te reizen. Binnenlandse vluchten zijn een ander alternatief.

Bangkok als startpunt van je individuele rondreis door Thailand

Of je in Thailand een rondreis nu individueel of in groepsverband maakt, je start vrijwel altijd in Bangkok. Een stad die zich een echte metropool mag noemen. Kleurrijke tempels, zorgvuldig opgepoetste wolkenkrabbers, straatkraampjes, shopping malls, drijvende markten en rooftopbars: je kunt het niet bedenken of je vindt het hier. Vakantiegangers die hun Thailand rondreizen individueel maken, verblijven gemiddeld een dag of drie in de Thaise hoofdstad.

Bangkok als startpunt van je individuele rondreis door Thailand

Andere rondreizen door Thailand

Individuele rondreis Thailand hoogtepunten

Hoogtepunten van het land

Behalve hoofdstad Bangkok zijn er enkele bestemmingen te noemen die aan de meeste Thailand rondreizen die individueel worden gemaakt niet ontbreken. Dat zijn ten eerste de River Kwai en zijn beroemde gelijknamige brug, maar ook de Erawan watervallen in dezelfde regio Kanchanaburi. Ook tempelcomplex Ayutthaya, de noordelijk gelegen culturele stad Chiang Mai, net als tropische eilanden als Koh Phi Phi en Koh Tao zijn bijna altijd in een reisplanning opgenomen. Wil je al deze bestemmingen zien? Dan is een individuele rondreis Thailand van 2 weken voldoende.

Een individuele rondreis door Thailand van 3 weken

Heb je langer de tijd? Dan kun je ook nog Pai, Khao Sok en Koh Phangan aan je reis toevoegen. Pai is een authentiek bergdorp, Khao Sok een nationaal park en één van ’s werelds oudste regenwouden, terwijl Koh Phangan bekendstaat als eiland dat zowel rustzoekers als liefhebbers van een feestje weet te bekoren. Eén ding is zeker: wie door Thailand een individuele rondreis maakt, zal nooit teleurgesteld terugkeren.

Een individuele rondreis door Thailand van 3 weken
Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…