Zoek & boek

Kampeerrondreizen

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een kampeerrondreis boeken

Kampeerreizen of kampeerrondreizen zijn reizen voor de echte avonturiers onder ons. Geen luxe hotels of toeristische resorts om in te overnachten, maar kleinschalige koepeltentjes midden in de natuur. Er zijn geen restaurants in de buurt, dus meestal zal je zelf moeten koken op een gaspitje. Verder zijn de toiletten en douches vaak schaars. Ondanks dit gemis krijg je er een hoop voor terug. Je bevindt je namelijk niet tussen de massa’s toeristen en daarom creëer je meer rust voor jezelf. Het is dé mogelijkheid om te ontsnappen aan de hektiek van het dagelijkse leven. Kampeerreizen zijn pure, unieke reizen die een onvergetelijke indruk zullen achterlaten!

Kampeerrondreizen boeken
Waar wacht je nog op?

Boek direct een kampeerrondreis

Acsi logo
ACSI Kampeerreizen Bekijk prijs
rondreis riksja travel
Riksja Travel Bekijk prijs
Kampeerrondreis kiezen

Een kampeerrondreis kiezen

Het kiezen van de juiste kampeerrondreis hangt sterk af van persoonlijke voorkeuren. Belangrijke factoren zijn de gewenste bezienswaardigheden en activiteiten, het klimaat, de keuze tussen luxe en avontuurlijk kamperen, en de voorkeur voor bekende of onontdekte bestemmingen. De populariteit van kampeerrondreizen biedt een uitgebreid aanbod aan opties. Voor meer informatie over bestemmingen en reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in kampeerrondreizen, kan men terecht op onze pagina over reisorganisaties.

Uitgelichte kampeerrondreizen

Watervallen & Wildparken (18 dagen)

Johannesburg

Rondreis Tanzania & Zanzibar, 15 dagen lodge/kampeerreis

Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/kampeerreis

Rondreis Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 21 dagen kampeerreis of hotel/lodgereis

Rondreis Kenia, Tanzania, Zanzibar, Malawi, Zambia & Zimbabwe, 26 dagen kampeerreis

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen kampeerreis

Rondreis KENIA & TANZANIA – Internationale Groepsreis – 14 dagen; Hoogtepunten van Oost-Afrika

Op avontuur door Oeganda (15 dagen)

Entebbe

Op avontuur door Botswana (20 dagen)

Johannesburg

Oost-Afrika avontuur (27 dagen) – Zuidwaarts

Nairobi

Meer type rondreizen

Wat zijn de mooiste locaties voor kampeerreizen?

Een populaire bestemming voor kampeerreizen is Afrika. En dan voornamelijk deze landen: Zuid-Afrika, Mozambique, Zimbabwe, Swaziland, Namibië, Zambia, Lesotho en Tanzania. Hier kan je zogenaamde kampeersafari’s maken waarbij je met een safaritruck door het land heen trekt. Je bezoekt prachtige wildparken en aanschouwt de mooiste wilde dieren en natuurverschijnselen. Overnachten doe je meestal op speciale natuurcampings onder de schitterende sterrenhemel.

Amerika doet het ook erg goed als bestemming voor een kampeerreis. Hier hebben we het dan weliswaar niet over het slapen in tentjes, maar over het huren van een camper waarmee je vervolgens door Amerika trekt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een auto te huren en vervolgens in hotels of hostels te slapen. In dat geval spreken we van een fly-drive. Amerika is voor dit type reizen ook een zeer geschikte bestemming.

Soorten kampeerreizen

Kampeerreizen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn kampeerreizen waar er zelfs koks meereizen en vrijwel alles voor je geregeld is. De parken die je gaat bezoeken kunnen in- of exclusief zijn. Ook zijn er kampeerreizen waarbij je zelf voor het eten moet zorgen. Van tevoren is het verstandig om te bepalen welk budget je beschikbaar hebt en vervolgens de keuze te laten vallen op een kampeerreis die bij jou past.

Kampeerrondreizen vergelijken

Bij Rondreizen.net kan je alle kampeerrondreizen van Nederlandse reisaanbieders met elkaar vergelijken. Verder zorgen wij ervoor dat het aanbod up-to-date blijft en zodra er nieuwe kampeerreizen beschikbaar zijn zullen wij deze onmiddelijk toevoegen aan het assortiment.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…