Zoek & boek

Camper rondreis Amerika

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Living the American Dream met een camper rondreis door Amerika

Een camper rondreis door Amerika is voor velen een droom. Sta jij op het punt die te verwezenlijken? Via de legendarische, lange wegen die je dwars door het typisch Amerikaanse landschap leiden, reis je van hoogtepunt naar hoogtepunt. Een rondreis door Amerika per camper staat in het teken van uitgestrekte natuurparken, hagelwitte zandstranden en bruisende metropolen. Met een camper als vervoermiddel ga je in dit land van onbegrensde mogelijkheden de maximale vrijheid tegemoet.

Camperrondreis Amerika
Waar wacht je nog op?

Boek direct een camperrondreis door Amerika

Een rondreis per camper door West-Amerika

Een rondreis per camper door West-Amerika

Het westen van Amerika behoort tot de populairste bestemmingen voor een rondreis. Wil jij de klassieke route tussen Los Angeles en San Francisco inclusief de beroemde nationale parken afleggen? We hebben het dan eigenlijk over een camperreis in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Van de groene omgevingen van nationale parken als Yosemite en Sequoia tot wereldberoemde steden waar elke minuut van de dag wel iets te beleven is: je raakt niet uitgekeken. Voor deze rondreis door Amerika met camper trek je doorgaans drie weken uit.

Op verkenning in het binnenland

De westkust van Amerika is prachtig, maar wat te denken van het binnenland? Een rondreis door de Rocky Mountains is bijvoorbeeld een echte aanrader. Het is een enorme bergketen die zich van Canada tot de Amerikaanse staat New Mexico uitstrekt. De meeste reizen starten en eindigen in Denver, maar je kunt er bij deze camper rondreizen door Amerika ook voor kiezen om van Denver tot Salt Lake City te rijden. Hoogtepunten zijn onder andere de nationale parken Yellowstone en Grand Teton. Hier ontdek je de ruige kant van Amerika.

Op verkenning in het binnenland met camper
Camper rondreis New York

New York

De Big Apple zien we vaak als ultieme bestemming voor een overzeese stedentrip, maar wist je dat een rondreis per camper door dit deel van Amerika ook enorm veelzijdig kan zijn? Behalve New York staan ook steden als Philadelphia en Washington centraal, die stuk voor stuk een belangrijke rol in de recente historie van de Verenigde Staten hebben gespeeld. Aan natuur heb je langs de East Coast echter ook geen gebrek. En wat te denken van een reis inclusief een bezoek aan de Niagarawatervallen?

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Kamperen in Monument Valley

California’s Best (16 dagen)

Los Angeles

Golden California

Rondreis West-Amerika, 22 dagen hotel/kampeerreis

Een rondreis langs de oostkust van Amerika per camper

New York kan daarnaast ook het startpunt zijn van een veelzijdige rondreis langs de oostkust. Je rijdt dan van de Big Apple helemaal naar de Sunshine State: Florida. Daar eindig je je vakantie aan hagelwitte zandstranden en in enkele van de hipste uitgaansgebieden die het land rijk is.

Camper rondreis Oost Amerika

Andere rondreizen door Amerika

Jouw reis organiseren Amerika camper

Jouw reis organiseren

Wil je in Amerika een rondreis met een camper maken? Dan heb je twee keuzes: je reis boeken bij een (gespecialiseerde) reisorganisatie of alles zelf regelen. Kies je voor het eerste, dan hoef je je nergens zorgen over te maken, kies je voor het tweede, dan kan je een reis samenstellen die echt aan al je wensen voldoet. Houd sowieso altijd rekening met voldoende brandstof en voorraden en neem kleding mee voor verschillende weerssituaties. Ben jij er klaar voor? Pak je spullen en begin aan jouw ultieme avontuur: een camper rondreis door Amerika!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…