Zoek & boek

Camper rondreis Canada

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een camper rondreis door het imposante Canada

Canada is het ideale land om per camper te ontdekken. Natuur zo ongerept als in het op een na grootste land ter wereld hebben de meesten nog niet eerder gezien. En met een camper stop je op welke plek je maar wilt om lekker te picknicken, een kopje koffie in te schenken of een foto te maken van dat waanzinnige uitzicht. Vrij als een vogel, zo voel je je wanneer je jouw rondreis door Canada met een camper maakt. Een camper rondreis door Canada is niet alleen ideaal voor stellen of vrienden, maar ook voor gezinnen.

Rondreis Canada camper
Waar wacht je nog op?

Boek direct een camper rondreis door Canada

Camper rondreis Canada boeken

Zelf een vlucht boeken en los een camper huren, of alles laten regelen?

Een vlucht naar keuze boeken en los een camper huren? Dat kan. Je vliegt dan naar Canada en pikt je camper daar op, waarna je rondreis kan beginnen. Dat is dan een reis waarbij je alles zelf boekt. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig vastgelegde reis te boeken. Dan ga je naar een reisbureau. Dat geeft veel reizigers een fijn gevoel, wetende dat de rondreis met een camper door Canada in kannen en kruiken is.

Uitgelichte rondreizen door Canada

Camperreis Amerikaanse Rockies en West-Canada

Mag je in Canada wildkamperen?

Wildkamperen wordt in dit land maar heel beperkt toegestaan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Scandinavische landen. Het is dus belangrijk om je op de hoogte te stellen van de regels wanneer je jouw rondreis door Canada per camper helemaal zelf boekt. Sowieso is het in steden, provinciale parken en nationale parken ten strengste verboden. Wanneer je jouw rondreis door Canada met camper bij een ervaren reisbureau boekt, hoef je je daarover geen zorgen te maken.

Camper rondreis Canada wildkamperen
Waar Camper rondreis Canada boeken

Waar kan je een camper rondreis door Canada boeken?

Wil je in Canada een rondreis per camper maken? Er zijn in Nederland meer dan genoeg reisbureaus die je daarmee kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld maar aan Tioga Tours, Doets Reizen, ANWB, 333Travel, WRC Reizen en Van Verre. Je kan je wel voorstellen dat er in een land zo omvangrijk als Canada ook meer dan genoeg routes te volgen zijn. Je kan dan ook kiezen uit een groot aantal rondreizen door Canada met een camper.

(Bijna) drie weken op pad

Je zal zien dat een rondreis door Canada met camper doorgaans tweeënhalf tot drie weken duurt. Zoveel tijd heb je toch echt wel nodig om een goed beeld van een deel van het land te zien en de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken. Bij Doets Reizen boek je bijvoorbeeld een 19-daagse camper rondreis door Canada die in Vancouver begint en in Calgary eindigt. In beide steden verblijf je in een hotel, daartussen reis je per camper. Je bezoekt onder andere Whistler, Wells Gray Provincial Park, Jasper National Park en Icefields Parkway.

Camper rondreis Canada 3 weken

Soorten rondreizen door Canada

Camper rondreis West-Canada

Een grand tour door het westen

Ook bij specialist in verre reizen 333Travel ben je aan het juiste adres wanneer je in Canada wilt gaan rondreizen met een camper. Deze reisorganisatie biedt een route aan die juist in Calgary begint en in Vancouver eindigt. Je bezoekt onderweg Banff, Lake Louise, Jasper National Park, Wells Gray Provincial Park, Whistler, Tofino en Victoria. Nog zo’n camper rondreis door Canada die je nooit meer vergeet!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…