Rondreis Belgie

Rondreizen door Belgie

Een rondreis België is ideaal als je niet van lange reistijden houdt. Een kijkje nemen over de grens? Niet te ver weg, niet te veel inpakken en je wel heel ontspannen voelen. Op weg naar België dan! Als je van heerlijke speciaalbieren houdt zit je hier goed, want België is hier wereldberoemd om. Ook zijn de Belgische Bonbons een ware smaaksensatie. Overal vind je chocoladewinkeltjes waar je lekker kunt genieten. Steden als Antwerpen, Gent, Brugge en Brussel hebben veel te bieden en zijn daarom ook erg populair. Lees je vast in en neem dan je besluit!

Rondreizen in België zijn bedoeld voor degenen die snel ter plekke willen zijn zonder dat het al teveel moeite kost. Voor diegenen die van mooie natuur houden heeft België ook zat te bieden. De Belgische Ardennen zijn prachtig en je kan hier prima wandelen, hiken of mountainbiken. Je waant je gelijk in een ander land wanneer je de idyllische riviertjes en groene heuvels ziet.

Voor het maken van groepsrondreis of individuele rondreis kan je prima terecht in België. Natuurlijk kan je ook gewoon de auto pakken en zelf op pad gaan. In de zomermaanden kan je bijvoorbeeld de Belgische kust bezoeken. Deze is slechts 67 kilometer lang, maar de zandstranden zijn er aangenaam. 

Brouwerijen
Geen land kent zoveel verschillende bieren als België dus natuurlijk breng je een bezoek aan een van de vele brouwerijen die het land rijk is. Heb je altijd al willen weten hoe een Kriek (gemaakt met een gisting van zure kersen), een Bokbier of een tripel (een bovengistend bier met een hergisting op de fles) gebrouwen wordt of wat al die specifieke termen aangeven? Ga dan kijken en proeven. Belgie kent veel grote maar ook kleinere bedrijven die (soms op afspraak) hun process met liefde met je delen.