Rondreis Bulgarije

Rondreizen door Bulgarije

Een rondreis Bulgarije? Kan dat? Ja toch, zeker! Misschien heb je het wel vaker overwogen, maar viel Bulgarije als vakantiebestemming snel weer af. Nu heb je geen reden meer. Bulgarije heeft zovéél te bieden voor cultuurzoekers, zonaanbidders en actievelingen! Bezoek de hoofdstad Sofia, geniet van de zon aan één van de vele stranden aan de Zwarte Zee of bezoek historische bezienswaardigheden verspreid over het land! Lees je in en boek, wanneer ga jij?

Rondreizen in Bulgarije worden steeds populairder, met name om eens lekker te genieten van de zon. Het is een goedkoop land, er is veel te beleven en de natuurliefhebber komt hier ook aan zijn trekken, want er is veel prachtig natuurschoon. Bulgarije heeft een kustlijn van 378 km met daaraan heerlijke stranden en in de winter is het zelfs mogelijk om op wintersport te gaan! Kortom een land dat van alle markten thuis is en bovendien spotgoedkoop!

Wanneer je een groepsrondreis of individuele rondreis maakt weet je zeker dat je het aan niets zal ontbreken. Alles is al voor je geregeld en je kan lekker genieten. Hoogstwaarschijnlijk wordt het historische stadje Plovdiv aangedaan. Hier vind je nog veel middeleeuwse gebouwen en kerken. Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, zal waarschijnlijk ook vereerd worden met een bezoek. En niet zonder reden, want er zijn prachtige musea, kunstgallerijen, imposante kerken en indrukwekkende overheidsgebouwen te vinden. Bovendien heeft de hoofdstad een rijke historie. Tegenwoordig is Sofia een moderne stad geworden, maar de stad heeft een unieke sfeer vanwege de ineensmelting van het verleden en de toekomst.

Bulgarije: een land voor de sportieveling
Buiten skiën kun je in Bulgarije: hiken in de Pirin bergen, fietsen in onder andere de Rila, Rhodope en Stara Planina Bergen, raften in het oosten op de Arda en in het westen op de Struma rivier en kayakken in het Zwarte Zee gebied of in het gebied rond de Zelenka rivier. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of iemand die graag iets actiefs doet, er is genoeg te doen.